onsdag 28. mars 2018

Epoxy gulv garasje

Vi bygger din drømmegarasje tilpasset din tomt og bolig! Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Alt-i-ett Garasjepakke Fra Mapei. Sjekk ut Epoxy På Garasjegulv. Til denne kvaliteten er det billig! Best på kvalitet gode på pris. Epoxy egner seg meget godt til nettopp det.


Systemene vi leverer er alle typer epoxy , polyuretan, akryl, beton-cire samt gulvstøp og avretting av gulv.

Det vi anbefaler i garasje er som følger: 1. Dette fjerner det som er av kalkrester, og åpner porene i betongen som gjør det optimalt for påføring av epoxy. Vi levere epoxybelegg til gjør det selv markedet. Dampshiel dette er en primer og fuktsperre. Da skal den jo være helt herdet i mellom, og den sli.


Har lagt epoxy gulv i garasjen her, handla fra Biltema og den fungerte supert. Heisann, skal male garasje gulvet mitt med epoxy etterhvert, men har litt fukt i det ved ekstremt regnvær. Høres ut som om du har litt greie på disse tingene. Har sjekket og funnet et par produkter som vil stoppe fukt. Har du noen tips om hva som er bra og ikke bra.


En epoxy gulvmaling tåler denne belastningen uten problem. I tillegg vil den være både sterkere og mer resistent mot kjemikalier og bakteriell vekst enn andre tradisjonelle eller ubehandlede gulv. Epoxymaling er også enkelt å holde rent.


Her får du en liten innføring i hvordan vi arbeidet med å legge epoxy i din garasje.

Skal gjøre noe med mitt gulv til våren og vurderer opp og ned hva jeg skal bruke. Ulempen hos meg er at gulvet er forholdsvis grovt og må slipes for å få det jevnt og fint. Har mer eller mindre slått fra meg epoxy og beveget meg over på impregnering eller plasfliser.


STUA kan også ha glede av et gulv som er malt med epoxy. De fleste stedene er ikke slitasjen veldig stor, men for eksempel gangbanene og gulvet ved spisebordet er hardt belastet. Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet.


Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet , slik at det blir. Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje , fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring.


Husk å bestille tynner i tillegg til maling! Våre produktleverandører tilbyr et svært bredt spekter av gulvsystemer, og vi kan derfor installere løsninger som møter alle typer utfordringer og behov. Gratis frakt, rask levering og gode priser! Norsk Epoxy sørger for et optimalt resultat for ditt gulvprosjekt.


Dette gjelder både for oppussing og rehabilitering av eksisterende gulvflater og nystøpte gulvoverflater. Kan også benyttes på gipsplater - som f. Enten du skal rehabilitere den gamle garasjen eller planlegger et stort parkeringsanlegg eller industrilokale, er weberfloor industri SR og weberfloor outdoor SL det perfekte produktet. SL gir enkelt et slitesterkt gulv som kan benyttes i garasjer , på balkonger og uteplasser uten noen form for overflatebehandling.


Vi har spesialutviklet en egen gulvdesigner hvor du kan tegne inn gulvet ditt og beregne hvor mange fliser du trenger i de forskjellige fargene. Epoxy gulv er derfor god egnet på lager, verksteder og produksjonslokaler, der det er mye slitasje. I menyen til venstre finner du også bilder og eksempler på bruksområder - i tillegg til en lettfattelig bruksanvisning som viser hvordan du flislegger ditt gulv i løpet av noen minutter.


Epoxy gulv har i det senere også blitt populært i butikker, kontorlokaler, skoler og servicebedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg