torsdag 22. mars 2018

Gant flanell sengetøy

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Vi får inn nye styles hver dag. Se hvilke gode tilbud vi har på dine favorittmerker.

Fri frakt ved kjøp over 499. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre!


Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Våre pute og dynetrekk er laget av 1prosent kjemmet egyptisk bomull, som er utrolig mykt og behagelig mot huden. Det som skiller vårt sengtøy fra andre er vår høye trådtetthet som sørger for at trekket er robust, og i blanding med sateng i egypistk bomull blir en drøm å sove i.

Se vår oversikt over enkelt dynetrekk i høy trådtetthet her og bestill ditt nye favoritt sengetøy. Gant sengetøy er kombinert med en luksuriøs 1 kammet egyptisk bomull, er dette sengetøyet du vil stolt vise frem. GANT bruker cookies for å gi.


Produsert i Portugal. Strykefritt, dersom du rister det etter vask og henger det til tørk. Luksuriøs trådtetthet på 340.


Flanell er fremstilt av kardet garn som gir varen en mykhet og slitestyrke du kan leve lenge med. Garnet i kombinasjon med børsting og mekanisk etterbehandling gjør at man får den optimale myke og varme kvaliteten som kjennetegner flanell. Behagelige og kreative sengesett i flanell.


Flanellsengesett består av 1 bomull og har en myk overflate. Vi har et stort utvalg sengetøy behagelig flanell. Våre flanellsengesett finnes i forskjellige farger og design, og du kan enkelt finne det sengesettet som passer din stil.


Velg blant flanellsengesett i BASIC, PLUS og GOLD kvalitet. Med mindre du velger naturfarget sengetøy , er det også viktig å sjekke hvordan sengetøyet er farget. I hovedsak er det tre ulike måter å farge sengetøy på: Er sengetøyet garnfarget, er det vevd av farget garn.


Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett!

Dette er det som holder best på fargen. Velg mellom flanell , sateng, krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk. Nesten ingenting er bedre enn å krype inn under nyvasket og nystrøket sengetøy.


Hos oss finner du sengetøy til både enkle og doble dyner. Kvalitetssengetøy for hotell! Flott design og god kvalitet. Mani har Gant sko til gode priser. Besøk vår nettbutikk her.


Gratis frakt over 49-. Velkommen til vår nettbutikk. Vi håper du finner sko som frister deg. Gant Coast er et tosidig flanell sengetøy med rutemønster i en avslappet hyttestil.


Gant sengesett har et klassiske og rent design i harmoniske farger. De er mønstrete sengetøy er nydelig å mikse de ensfargete sengesett. De mest populære mønster er klassisk Paisley og Birdfield. De er produsert i Portugal. Sengetøy fra Gant Home er av fineste egyptisk bomull.


Husk at dynetrekk og putetrekk bestilles separat. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Egyptisk bomull brukes i satengsengesettene og har en glatt og blank overflate, og holder seg like fint vask etter vask. Damask er ensfarvet vev, hvor mønsteret kommer frem i glatte og matte flater, slitesterkt og vakkert. Flanell som er et mykt og varmt sengetøy som er behandlet for å få en loete ytterside.


Beskytt også madrassen og det nye sengesettet ditt med et flott sengetepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg