torsdag 29. mars 2018

Tyrilin interiørbeis antikkgrå

Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak.


Din stil, din hytte, akkurat slik du vil ha det! Lun og fin hyttestemning! Vi vet hvor viktig hytta er for deg, og hvor viktig det er at den setter deg i nøyaktig den.

Skap stemning og lød med stearinlys og en behandlet hyttevegg. Skistativ til bod – Skistativ – Stiltre. I den forbindelse ønsket man et oppdatert og inspirerende fargekart. Til ubehandlet treverk av furu og gran. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Anbefales ikke på harde, ikke-sugende tresorter som eik, og andre eksotiske tresorter som merbau, teak etc.

TYRILIN INTERIØRBEIS GUL BASE 68L Vakker vanntynnet matt oljebeis for flater av tre. Gir en vakker glød og fargespill. Beskytter mot gulning av treverket. Kan også benyttes på ubehandlede vegger, tak og møbler.


Voksen vil beskytte overflaten, forenkle rengjøring samt gi lyse tresorter som eik, ask, lønn, furu og gran en gylden, silkematt overflate. Vanntynnet overflatebehandling som lysner og fargesetter gulnet og tidligere behandlet panel samtidig som det bevarer treverkets struktur. Bruk en flat lakkpensel. Ta neste felt på bor og følg tilsvarende fremgangsmåte til flaten er ferdigbeiset. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni.


Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Når det gjelder akkurat denne fargen så har det betydning for Dempet er kjøligere og mindre gul enn Lys Antikkgrå. Jotuns Antikkgrå er en klassiker i entreen, men de. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger.


Benyttes som etterbehandling på interiørbeis for å gi en dypere lød og fargespill i treverket. Interiørvoksen motvirker uttørking samt letter renholdet. Denne blandingen er gjort for å få mindre fargepigmenter i taket slik at tak og vegger går mer i ett).


Vindu: Butinox Treverk 40.

Den matte gir overflaten fremhever den vakre strukturen i treet. Luktsvak og enkel i bruk. Interiørbeis er den malingen som beholder det naturlige livet i panelet. Den mørke fargen som er brukt innvendig her er interiørbeis fra Jotun i fargen Sjøsand. Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin.


De ligner på Drivved og Sjøsand fra Jotun. Det stod mellom denne og fargen Drivved fra Jotun. Disse er temmelig nært hverandre, men vi likte litt bedre løden i Skumring. Gi ditt treverk en naturlig overflate med interiørbeis.


Med et stort utvalg farger kan du finne din personlige stil og sørge for å fremheve strykturen i treet. Han mener det er enkelt å få et godt resultat ved å farge panel med interiørbeis. Fargen regulerer man selv ved å påføre enten ett eller to strøk. Men det er viktig å huske på at underlaget danner grunnlaget for det endelige resultatet.


En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg