fredag 30. mars 2018

Montana kommode

Montana kommode

Preise finden und vergleichen! I forretningen på Bredgade 2 KBH K kan vi vise dig mange flere muligheder end vi viser online her. Vi kan også rådgive om stil, stemning, farver og møbelvalg.


Læs mere om vores privatpoltik. Vælg mellem udvalgte farver og ben, sokkel, ophæng eller hjul. En enkel og funktionel kommode designet af Peter J. Keep kommoden er ideel til opbevaring. Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over mio. Vælg om der skal tilkøbes et ophæng, en sokkel eller om kommoden skal stå på ben.


Logg på Husk meg Glemt ditt passord? Alltid lave priser og et stort utvalg! KEEP er en liten kommode på ben som passer perfekt eksempelvis i entréen eller i andre mindre rom me. Praktisk kommode i flott design.


Montana kommode

Denne romslige varianten har god plass til skjerf, votter og luer i en entré, men er også super til undertøy og klær på et barnerom. Modulet kan leveres med enten ben, hjul, veggoppheng eller sokkel. KEEP er en lille kommode på ben til opbevaring, som passer til entréen, stuen eller soveværelset. Montana stammt aus der Feder von Peter J. Forskjellige Produkter Til Din Kreativitet På Lager.


Ergebnisse von Suchmaschinen! Nå kan du få sidehengte moduler med speil, vegghengt skoskap, hattehylle, sittebenk med rist til skoene og knaggrekke. Det minimalitiske design gør at den passer perfekt ind i de fleste hjem.


Montana kommode

Skufferne kan monteres med push, og flere forskellige slags greb. Klik her og find den bedste pris nu! Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Skulle ønske det var bak, men merkene er ganske synlige. Hadde jeg hatt overskuddet skulle jeg prøvd å reparere det, men dessverre får andre prosjekter prioritet. Den har blitt limt litt. Litt usikker på om jeg vil kalle det en kommode , men den har en skapdør, en smal skuff og to brede skuffer.


Montana kommode

Besøk vår butikk i Drammen. Våre dyktige interiørarkitekter står klare til å hjelpe deg å velge de beste produktene for deg og ditt hjem. Keep er en flot og minimalistisk kommode , der har et lille præg af retro over sig. Keep tilbydes i seks forskellige farver med levering indenfor 8-hverdage. En kommode er den bedste opbevaring til sokker, halstørklæder, undertøj og andre små ting og tekstiler.


Du vælger et tidsløst møbel, når du vælger en kommode i god kvalitet fra Unoliving – et tidsløst møbel, du kan bruge til andet og mere end sokkerne og servietterne. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Kommode til entreen eller til soveværelset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg