tirsdag 20. mars 2018

Adventsstake kubbelys

Nordens største utvalg! Stort utvalg av kubbelys hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby. Faktura dager uten ekstra kostnad!

Flerbruks” adventsstake som både er en pen julestake og en pyntekurv resten av året. Leveres ikke med lys så om du heller vil bruke LED kubbelys til den så kan du det. Det som er med er selve kurven, kuler og to poser “englehår”.


Hvit stake og kuler i sølv eller svart stake med kuler i gull. Det er klart du kan gi veggen din en kunstnerisk touch hvis du har plass! Et kult og annerledes alternativ til adventsstake.


Det finnes neppe en vakrere form enn sirkelen.

Adventsstake for kubbelys. Se også LED kubbelys hvis du trenger ledlys til å ha i en stake eller dekorasjon. LED-lys er et smart valg for deg som vil ha energieffektivt lys. LED stearinlys og elektriske kubbelys gjør seg spesielt godt i lykter.


I år er det år siden den første stumpastakan ble lansert og i den forbindelse lanseres det en lysestake med plass til lys. Perfekt til adventsstake – enkel og vakker! Dette er Rosendahl Copenhagen sin vakre adventsstake. En elegant adventsstake.


Spesielt fin blir den med de sorte stearinlysene fra By Lassen. Lys opp i desembermørket med en adventsstake. Vi har både elektriske lysestaker og lysestaker for levende lys. Klassiske og moderne adventsstaker til hjemmet som gir den perfekte julestemningen.


Er stilen din klassisk, retro eller stilren og moderne? Velg din favoritt fra vårt utvalg av lysestaker. Her finner du adventsstaker og lysestaker i alle slags materialer, fasonger, størrelser og prisklasser.


En lekker adventsstake utgjør gjerne en ekstra god følelse, for de signaliserer at julen er nær.

Har du et veldig stort vindu? Hvorfor ikke velge en ekstra stor stake, så du virkelig får utnyttet plassen? Nå er det lov å sette frem kakeboksen, rive folien av julekonfekten og smake på de brente mandlene, men det er også en god anledning til å kose seg med juleforberedelsene uten stress.


Alt du behøver til jul finner du hos Nille. Presanger, dekorasjoner, innpakning, lys og mye mer som gjør julen koselig og fin. Kan også nevne at du slipper å puste inn avgassene fra vanlige kubbelys og at det blir mindre renhold :-), Bra pris har den også, fire “vokslys” kjøpt enkeltvis koster omtrent det samme som den komplette adventsstaken.


Lysene har også innebygget timer. Enkel adventsfat med kubbelys. Tips og ideer til jul og advent hver dag fram til julaften. Denne enkle idéen til adventsfat kan varieres i det uendelige. Absolutt ikke hørt av minimalistisk levende mønster?


Kanskje det kan være anvendt samtale a artisitc kjøkken hjemme. Du vil erfaring mer avslappet mens ikke å måtte tror vil opptredener rotete. Fire kopper med stakelys i Materialer: Mose, kongler, anisstjerner, noe jeg ikke ser hva er og dekorasjonstall og store kule sopp.


Oppskriften er enkel: ett fat, fire kubbelys og litt julepynt. Dette adventsfatet glitrer så glamorøst at ingen kan gjette på at det er både en enkel og rimelig affære. Når vi vil pynte til advent med noe annet enn lilla og rødt til advent er hvitt og gull et fint alternativ. IKEA er kjent for sin gode kvalitet på stearinlys som kronelys, telys og kubbelys. Våre stearinlys brenner med en klar, stødig flamme fordi det er laget av 1 stearin.


Stearin sikrer også at lyset ikke bøyes, selv om det står i et varmt, solrikt rom. På IKEA finner du også LED-lys som er et brannsikkert alternativ til levende lys. Lekre kubbelysstaker i sølv, bronse, gull eller glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg