mandag 12. mars 2018

Hvit salvie bunt

Når du trenger en rens av deg selv og auraen din, gni hendene over røyken og før den over hele kroppen. Når du trenger å rense huset ditt for negative energier eller drive ut onde ånder av gamle hus, åpne alle vinduer, tenn salvien og spre røyken rundt i alle retninger. Brukes gjerne før meditasjon og healing. Slukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere ganger. Salvien har også en rekke medisinske virkninger, blant annet hjelper den mot forkjølelse og hudlidelser.


Perfekt til å rense og klargjøre et rom for meditasjon.

Salvie er blitt og brukes mye av indianerne i Amerika. Kjent fra amerikanske indianere og sjamaner. Nå har vi både små og store salvie bunter i nettbutikken. Jeg bestilte en stor bunt hvit California- salvie (11-) eske med salvie røkelsespinner (2-) selenittwand (9-) og så sendte de med en. Det renser rommet for dårlige energier, du kan jo forsøke det, så kanskje.


Tilgjengelighet Utsolgt. For helbred av kropp og sinn, for visdom, klarhet, fjerner negative vibrasjoner og energier i et nytt hjem. Bladene er svært lyse, nesten hvite , derav navnet hvit salvie.


Planten har tokjønnete hvite blomster, ofte med en aning lavendelblått, og den blomstrer på forsommeren.

Der hvit salvie vokser sammen med andre salviearter, dannes det ofte hybrider. Bestilte en nødvendig startpakke fra Tyras Krystallrom nå på søndag. Salvi er blitt brukt og kjent til i flere tusen år.


Allerede i dag lå pakka i postkassa! Bunten brytes opp og legges i et abeloneskjell eller en annen ildfast skål. Salvie kommer fra det latinske ordet salvare, og betyr å hele eller å helbrede. På engelsk heter den White sage og på latinsk Salvia apiana.


Indianere brenne hvit salvie som røkelse, i den tro at det kan slå tilbake vonde drømmer, brennevin, sykdom, dårlige tanker og vonde drømmer. Lukten av hvit salvie sies å være både rensing og rensende. Hvit salvie er også kjent som sølv malurt, hvit sagebrush, eller prærien salvie.


Salvie har en konserverende virkning på matvarer, og det er nok også en grunn til at urten ble mye brukt i matlagingen i eldre tider. Flere steder i Europa, også i Norge, har salvie dessuten vært brukt som erstatning for humle (Humulus lupulus) ved ølbrygging. Abeloneskjell, salviebunt, salvie , tørket salvie. Hvordan du utfører en hvit salvie flekker Sage avsmitting seremonier har blitt utført av indianere i århundrer, og, faktisk, dateres tilbake til det gamle Babylon praksisen. En god kombinasjon som dekker alle de fire magiske elementer av luft, il vann og jord er: furu røkelse og sage (enten salvie eller med hvit broadleaf salvie ). Denne kombinasjonen er passende for generell bruk, rensing, sermonier og ritualer.


Dersom urtene er buntet kan du tenne på enden av bunten. Denne bunten inneholder blå salvie , sweetgrass (marigress), salvieblomst og einebuskSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikkNår bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta det med segAnvendes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterFin.

Man blir jo glad bare av å se på de: Knallfargede belger fylt med hvite bønner med rosalilla flekker. Ikke rart de gjerne kalles cranberry bean på engelsk. Likevel er det smaken som gjør at jeg nesten alltid kjøper med en god bunt fra markedet nesten hver uke på denne tiden av året.


Røkelse, salvie , virak, myrra eller tibetansk røkelse fungerer utmerket, og er. Tenn deretter ild på røkelsen og ta den med deg rundt i huset mens du. Vet at man kan rense et hus selv, men finner ingen konkrete oppskrifter for. Noen nevner at man kan bruke ( hvit ) salvie og salt, men hvordan ? Lenge var det den medisinske bruken som var årsaken til plantens sterke stilling.


Plantens latinske navn, Salvia officinalis, kommer da også av ordet salvare som betyr å helbrede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg