fredag 23. mars 2018

Glassmester speil pris

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Trenger du glassarbeider? Legg inn anbud gratis hos oss! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Glassmester speil pris

Rask levering og super service! Glass som ble grunnlagt av glassmester. Glassmesterleverer og monterer de fleste typer speil på mål uten. Benytter man speil på riktig måte, vil man oppnå å fremheve det man måtte ønske. Store veggspeil eller mange små sammen, får et rom til å virke større og lysere.


GlassTeam har mange ulike måter å kunne bearbeide formen på speilet , for å kunne tilby deg et bredt utvalg. Våre fagfolk tar hensyn til spotter og strømuttak. Utskifting av punktert eller på annen måte skadet og ødelagt isolerglass.


Glassmester speil pris

Montasjemetoder: limt til bakvegg med speilsilikon og dobbeltsidig tape, speilklips eller montert med Vitofix usynlig festebrakett som flytter speilet 13mm ut fra bakvegg. Vi produserer speil i egen fabrikk, med kantbehandling og hullboring til lamper etc. GlassTeam AS utfører alt innen tradisjonell glassmesterarbeid fra kittreparasjoner, speil , interiørglass til store prosjekter med utskifting av glass til vinduer, dører og fasader. Vi har hurtig levering. Vi skreddersyr og skjærer glass og speil etter kundens ønske på eget glassmester verksted.


Se gjerne på vår referanseside med kundeomtaler og vårt galleri over utførte jobber. Hurtig levering og god service! Langsholt Glass Service leverer og monterer alt innen glass, aluminium, dører og vinduer med kvalitet og service i alle ledd. Som glassmester med lang erfaring så har vi løsning på utfordringene som kan dukker opp innen glassfaget.


Sammenlign pris med oss! GT Christoffersen Glass As i Drammen. Din glassmester med mesterbrev i Drammen, Asker, Bærum og Nedre Eiker. Rekkverk, Helglass, Dusjløsning, Glass, Speil.


Tilskåret speil i alle størrelser og fasonger. Vi utfører som en glassmester alt av glassarbei og vi har som glassmester kvalitet på det arbeidet vi utfører. Om det er skifting av glass på vindu eller dører eller om det er skjæring av glass og speil etter mål. På mange av de sites badene jeg har lagt har det vært populært med innfelt speil i veggene. Får og få det til og passe og ikke minst få det til og se bra ut, er alle speilene bestilt hos glassmester og spesial tilpasset.


Glassmester speil pris

Vi tilbyr alt av tilskåret glass, speil , stål og aluminium. Glassdører, glassrekkverk, glasstak, glassdisker og mye mer! Glass har en mengde funksjoner og kan komme i mange utforminger. Har du et ønske kan vi som. Velkommen til Glassbjerget AS i Bergen.


Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg