fredag 23. mars 2018

Høyer salg

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Her finner du et stort utvalg fra kjente merkevarer til dame, herre og interiør. Se hele utvalget her!


En rekke gode tilbud på kjente og kjære merkevarer som Missoni Home, Assouline, Jonathan Adler og House Of Hackney. SALG SALG SALG - salget fortsetter og nå er det satt ned en mengde varer på og ! Mange gode kupp å gjøre på merkevarer som Givenchy, YSL, By Malene Birger, Isabel Marant, NN0 J.

Høyer Strømmen tilbyr ledende merkevarer fra Skandinavia og resten av Europa. Høyer har de siste årene vokst seg til å bli en av Norges største kleskjeder for luksuriøse merker. Høyer skiller klærne i forskjellige avdelinger basert på pris, stil og andre kriterier. En retur forutsetter at varen er i sin fulle stand og helt ubrukt.


Alle originale merker og prislapper skal henge på plagget. Varer med sminkeflekker, sterk lukt eller er tilskitnet på annen måte vil vi anse produktet som brukt. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til julens kolleksjonssalg hos Holzweiler Agency. Det vil bli solgt varer fra følgende merker: Gestuz, Stan Hunkydory, Hofmann.


Vår visjon er å skape den ledende merkevarekjeden i Norge og Skandinavia i sterk allianse med Europas sterkeste merkevareleverandører.

Her på bloggen får du jevnlige oppdateringer fra Høyer Trondheim og Høyer Solsiden. Det ypperste innen luksus fra ledende merkevarer. Høyer Luxury Woman tilbyr et fremragende utvalg fra noen av verdens største luksusmerker. Evige klassikere og spennende nyheter henger side om side i avdelingen vi liker å kalle heaven on third. Høyer har en fremtredende rolle i norsk motebransje og representerer et bredt utvalg av norske, skandinaviske og internasjonale merkevarer innenfor retail og wholesale.


Som ansatt hos Høyer ønsker du å skape en wow-opplevelse for våre kunder. Den populære luksusbutikken, Høyer , har nå tidenes salg på populære merker som Ganni, Pia Tjelta, FWSS og Samsøe Samsøe. Nå har du dermed en unik sjanse til å kapre noen av sesongens fresheste plagg til en sterkt redusert pris!


Sjekk også herreklær på salg hos Høyer. Usikker på hva du bør investere i under Høyers sommersalg? Høyer har vært butikken for kvalitetsbevisste og moteinteresserte nordmenn i over år, og butikken florerer av herlig skandinavisk design. Kjøp alt du trenger for en god natts søvn, i vår nettbutikk her!


Som selger hos Høyer ønsker du å skape en wow-opplevelse for våre kunder. Høyer Storo er et motemekka for kresne kvinner og menn. Marc By Marc Jacobs, Tory Burch og Alexander Wang er noen av merkene denne butikken fører. Ser du etter åpningstidene til Høyer ? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Høyer i Torget i Larvik på Tiendeo.


Sendte hele mailen min via Messenger og da var det slutt på kontakt der også. Vi er sterke på designermerker, og her finner du de lekreste klær, sko og tilbehør til enhver anledning.

Høyer er et motemekka for kresne kvinner og menn. Høyer Eger søker nye medarbeidere, og er nå på jakt etter nye deltid selgere ved vår dameavdeling og luxuryavdeling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg