tirsdag 20. mars 2018

Finaste lammskinn

Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser. Rent og kjent liggeunderlag til baby. Se vår nettbutikk og les mer her! Fantastisk deilige lammeskinn!

Fårskinnen från Rommunds fårgård håller högsta kvalitet och kommer från vår egen besättning med 4får på östra Gotland och ett avelsarbete som pågått i tre generationer. Just nu har vi ett stort urval lammskinn. Grå och vita lammskinn av finaste kvalité.


Gotlandsfår är en fårras som härstammar från det gotländska utegångsfåret med ursprung på Gotlan och är kända för att vara en härdig och robust ras. Deras päls har mycket bra kvalitet och är extra slitstark. Ett lammskinn mäter ungefär 80×1cm.


Ibland har vi även fårskinn, dvs skinn från vuxna tackor eller baggar.

Dessa är ännu större och magnifika! Skinnen är bereder vi hos Tranås skinnberedning vilket ger ett 1 svenskt lammskinn. Det var en jämn kamp när SM i lammskinn avgjordes i helgen.


Nobells lammgård i Gammelgarn. Säsongens it-klänning Alberta från Stand i finaste lammskinn. Rak passform med en dekorativ volang framtill samt vid plaggslut och en hög krage.


Beredningen görs på garveri , ekologisk beredning eller traditionell beredning. Fårskinn kallas ibland för lammskinn , även när det handlar om skinn från vuxna djur. För det mesta avser termen fårskinn ett pälsgarvat fårskinn, dvs ett där håren sitter kvar. Traditionellt används fårskinn främst för tillverkning av fårfällar. De finaste skinnen för Sveriges bästa priser!


HOS GOTLAMM KAN DU HANDLA LAMMSKINN OCH FÅRSKINN AV GOD KVALITET FRÅN GOTLAND SAMT VÄRMLAND. Et teppe i lammeskinn kan gi rommet mer personlighet og økt romfølelse. Strax innan påsk fick vi hem en stor sändning lammskinn av Gotlandsfår.


Få andra människor har haft privilegiet av att få uppleva den mjuka och varma känslan av ett genuint isländskt lammskinn.

Det faktum att din blick har dragits till den här produkten bevisar att du har ett öga för överlägsen kvalitet. Vi väljer nämligen bara ut ett lammskinn om det är bland de allra finaste som finns. Det stod klart efter helgens skinnmässa där skinn från gården kammade hem de flesta priserna.


Det här är det absolut bästa du kan få fram av lammskinn på Gotlan säger Susanne Syrén från Skinnriket. Hos oss hittar du lamm- och fårskinn från gotlandsfår av finaste kvalitet. Lammskinn från Sindarve.


Välkommen också att höra av Dig om Du har speciella önskemål, tex beställningar om flera skinn som ska matcha. Läckert lammskinn från New Zealand av finaste kvalitet. Detta lammskinnet är super fint och gör sig bra i alla hem.


Rasen är bland de renaste som finns eftersom det är olagligt att importera får till Island. Ullen är specialutvecklad för att klara de isländska vintrarna och håller dig därför varm, även under de kallaste vinternätterna. Det är ett skinn med mellanlangd ull. Vi väljer bara ut ett lammskinn om det är bland de allra största och finaste som finns.


Fåren betar våra marker större delen av året och även vintertid äter de ensilage från våra egna helt obesprutade vallar. Glansigt grått gotländskt lammskinn med lockig mjuk ull. Finaste lammskinn med skön tjock och tät ull.


Skinnet har en mjuk skinnsida, vilket gör det bekvämt att sitta på i soffan eller i fåtöljen. Men den är också perfekt för golvet, kanske framför den öppna spisen eller till sängen. Dels håller de locken bättre än ett skinn med längre pälshår och så är de lätta att dammsuga av och hålla rena.


Aveln går dock mot en större lock och allt färre skinn bereds till den här ullängden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg