torsdag 22. mars 2018

Inspirasjon gutterom

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. INSPIRASJON: GUTTEROM. Takk til alle som har delt inspirerende bilder av kule gutterom ! Enn så lenge deler jeg noen flotte og ikke minst kreative guttrom med dere!


Maritimt-inspirert gutterom. Mørkeblå og hvit kan være litt harde farger, men fargen på veggen, kurvene og stjernelysene mykner opp litt.

Telt til barnerom har blitt kjempepopulært! En trend vi vil se mer av fremover. Foto: aggyslifestyle. Enkelt og jentete barnesoverom. Men jeg vet ikke om jeg skal lage et fotball rom til han.


Her har jeg iallefall samlet en del inspirasjon. Barnerom kan ha farger. Hvorfor har ikke alle legoklossene samme farge?

Da familien flyttet inn i sin nye leilighet, tapte minstemann i huset, Konrad på sju år, slaget om det største rommet. Nå som soverommet på knappe fem kvadratmeter er innredet med blå fargetoner og en hyggelig seng, er Konrad likevel svært fornøyd med sitt huleaktige gutterom. Gutten som skal ha rommet er snart to år, og hele rommet skal møbleres, males og tapetseres. Har fått noen henvendelser på mail om jeg kan vise noen bilder med ideer til gutterom. Siden jeg nå også jobber med et oppdrag til et slikt rom, tenkte jeg å dele litt inspirasjon fra en stil som kunden ønsker.


Kanskje noen av dere kan hente noen tips fra dette. Innred med møbler som gir inspirasjon til å leke Sats på møbler til barnerommet som inviterer til lek, som en høy seng med en hule under eller hyller som barnet lett når opp til uten hjelp. Det er også en super måte å få vist frem de fineste tingene og gir inspirasjon ! Elsker barnet ditt å tegne eller perle? Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge.


Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. Få inspirasjon og tips til oppussing av ungdomsrom. Oppussing av ungdomrsrom - ifi.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Under ser du litt inspirasjon fra hvordan vårt gutterom kommer til å se ut.


De trenger farger for å være kreative.

Er det forresten noen som har forslag til fine og praktiske klesskap for barn? Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene. Jeg synes i alle fall det var flere fine detaljer å snappe opp til et.


Til barna velger vi lekne løsninger og fine, fargerike ting. Her er noen tips til hvordan du innreder rommet til familiens kreative rotekopp. Gjennomfør temaet på gutterom - De fleste barnerom her i landet er ganske små, og da må man utnytte de mulighetene man har.


Velg et tema og gjennomfør det. For å utnytte plassen kan man gjerne lage skuffer til oppbevaring under sengen, sier Meldgaard. Også Schineller anbefaler å velge løsninger som skaper orden på rommet.


Så flink du er til å innrede! Har nå lagt elsk på Gustaviansk blå etter dine bilder - en NYDELIG farge! Gir du råd til andre også?


Det betyr at de begynner å bli selvstendige, og mer definerte på egen personlighet. Noen inspireres kanskje av moter, trender, popstjerner, kjendiser og sosiale medier, mens andre kan være inspirert av alt fra fotballag, kule farger i et skateboar et ban spill eller teknologi. Det kan være utfordrende å ta med barna i fargevalgsprosessen, finne farger både du og barnet ditt liker.


Nina hjelper deg på veien. Inspirasjon er individuelt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg