onsdag 28. mars 2018

Brannhemmende maling stål

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Blant prosjektene Folvik og Mal Proff har vært involvert i, er fergeterminalen for Color Line i Larvik, sykehuset i Bodø, Ulstein Arena og Kuben i Tromsø. I de fleste bygg i dag benyttes stålkonstruksjoner som en del av bæresystemet, og stål må brannbeskyttes.

En stålkonstruksjon som utsettes for brann vil få en temperaturstigning og den bærende evnen reduseres kraftig. Derfor må stål brannbeskyttes i de aller fleste bygg. Viktig: Er det beregnet plass for den aktuelle brannbeskyttelse? I tillegg har brannhemmende maling god effekt på stål og kabler, da ståls bæreevne svekkes betydelig når det utsettes for sterk varme.


Brannmaling av stål Brannmaling er godkjent til brannbeskyttelse av bærende stålkonstruksjoner opp til brannmotstand R (A90). Forestia brannhemmende plater er brannteknisk klassifisert B-s d0. For et godt sluttresultat bør platene overmales med en godkjent maling dvs.


Platene monteres på stenderverk av tre- eller stål.

Innfestingen er skjult. Vi fant de riktige produktene, og leverte maling til både fasade og rømningsveier. Jeg vet ikke hvor man får kjøpt brannhemmende maling , men det er ikke noe særlig fint og se på. Det må legges såpass tykt, og får da en veldig grov struktur. Så beste hadde vell vært og fått tak i brannimpregnert trevirke.


Du kan høre hos noen som selger byggvarer til proffmarkedet, de skaffer nok det iallefall. Når skadene ikke blir for omfattende, vil bedriften raskere komme i drift igjen. Brannmaling kan benyttes som alternativ til brannisolering av stål eller trekonstruksjoner for å tilfredsstille brannkravet. Denne formen for passiv brannsikring blir benyttet på runde stålsøyler eller der det av estetiske grunner er ønskelig med synlig stål.


Oslo brannsikring utfører og dokumenterer brannmaling av både stål og treverk. Varmen gjør at den ekspanderende malingen danner et skumlag, som isolerer varmeoverføringen fra brannen til stålet. Rudolf Hensel GmbH er en ledende spesialist på brannhemmende maling. Brannbeskyttelse av stål kan gjøres ved å kle inn stålet med isolerende plater, eller også ved å påføre brannbeskyttende maling. Denne malingen har den egenskap at den sveller opp når den blir utsatt for varme, og danner et isolerende skum lag på flere centimeter, som bidrar til å redusere temperaturøkingen i stålet.


Brannhemmende maling øker tiden det tar for ståltemperaturen å stige. Produktet har høy fleksibilitet, god kjemikaliebestandighet og kan overmales med en rekke toppstrøk. De utmerkede fukteegenskapene gjør at malingen penetrerer rust og ujevnheter i eksisterende maling og gir god forankring for mange typer toppstrøk.

Protega Wood-S Brannbeskyttende maling for treverk Tilfredsstiller brannklasse B-sdog A1-sd0. For å oppnå riktig brann-klasse, best mulig resultat og kvalitet ble det på det utvendige stålet benyttet brannhemmende maling ThermoCoat V. De eksponerte stålsøylene og -bjelkene ble også hel-sparklet før toppstrøket ble påført, slik at søylene holdt topp kvalitet og ble en naturlig del av interiøret ved siden av de eksklusive Porche-bilene som står utstilt. Ny brannhemmende maling med trebeskyttelse.


Stål og tegl peker seg ut som byggevarene som er best egnet for ombruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg