tirsdag 6. mars 2018

Enkel rett til koldtbord

Mengdeberegning avhenger av hvor stort koldtbord du har og mengde kjøtt og fisk avhenger av tilbehøret. Husk på at noen ting er mer populært enn andre ting. Godt brød hører også med til et koldtbord , og her bør du beregne 2-skiver per porsjon. Se gjerne vår MatPrat film Slik beregner du mat til mange” for flere tips.


Enkel rett til koldtbord

Børst støv av grillen. I sommerhalvåret har de fleste av oss muligheten til å flytte kjøkkenet ut. Grilling er en super tilberedningsmåte når du har mange gjester. Denne deigen egner seg også svært godt til pizza om du har i litt olivenolje (nok til minst bunner). Deigen kan også brukes til focaccia - bare ha den utover på et stekebrett med bakepapir og ha olje over - og gjerne litt oliven, hvitløk, oppblødte, soltørkede tomater og litt rosmarin.


Eg er en kaldmat- person og elsker å ha mange forskjellige valg og smaker på ett og samme fat, derfor er koldtbord midt i blinken. Disse saftige hvitløksknutene har en mild smak av hvitløk og er svært velegnede som tilbehør til salater, kjøtt og fisk. De kan bakes lenge i forveien og fryses ned. Rett før servering kan du varme de på 2grader i minutter.


Enkel rett til koldtbord

Mat til mange: Oppskrifter og tips til koldtbord. Får du prestasjonsangst av å skulle lage mat til mange? Løsningen kan være det gode, gamle koldtbordet. Tips til retter, tilbehør, porsjonsmengde og annet som er greit å huske på før den store dagen.


Det viktigste er å kose deg når du arrangerer selskap, men også å lage en god arbeidsplan. Begynn å planlegge tidlig, og skriv ned alt i en notatblokk for å få god oversikt, tipser hun. Få Wenches tips til koldtbord -menyen og oppskrifter lenger ned i saken. Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser. Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.


Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester. For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbord , har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her. Det mange kanskje gruer seg til , er forberedelsene som følger med et koldtbord. Faktisk kan det meste til koldtbordet kjøpes ferdig.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Hjemmelaget roastbiff for eksempel, mye enklere enn du tror og du vil garantert bli hyllet for din innsats til fellesskapet. En chunky remulade topper mesterverket. Potetsalat passer til alt og røkelaksen har fått konkurranse fra rå laks med chili, ingefær og lime.


Enkel rett til koldtbord

Focaccia og aioli er alltid like populært. Dei no neste vekene er ofte fylt med julefrukoster, julelunsjer eller koldtbord der man skal ha med seg en rett kvar. Maten som blir til overs pakkes inn i plast og settes kjølig, så kan du kose deg med den dagen etter. Det er fort gjort at alle tar. Når det kommer til mengdeberegning til koldtbord tenk at en oppskrift til porsjoner holder til porsjoner.


Gjør så mye som mulig dagen før er et gjennomgående tips til koldtbord og generelt til store sammenkomster. Andre faste retter på koldtbordet er gravlaks og paté - superenkelt og perfekt til koldtbord. Dette er en fin og enkel grunnoppskrift på tilberedning av blåskjell. Noe annet du kan lage til koldtbordet er sushi.


Her bør du huske å legge ved det som mange mener er must til sushi – nemlig syltet ingefær, soyasaus og wasabi. Nasjonaldagen er ikke langt unna, og kanskje du har invitert til 17. Men hva gjør du hvis du står der på selve 17. Jo, da kan du lage disse enkle 30-sekunders-tapasene. Gode tips til fristende og enkle koldtbord til store anledninger.


Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. Allikevel er det lett å få hjerneteppe når det kommer til hva man skal lage. På de ulike bloggene og nettsidene det er lenket til finner du også flere andre tapas oppskrifter. Drikke til koldtbordet er ofte lignende drikke ellers til de forskjellige rettene.


Enkel rett til koldtbord

Kaffe, te, juice, mineralvann bør alltid være tilgjengelig. Variasjoner av koldtbord kan være ostebor sildebor salatbor spekebord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg