fredag 16. mars 2018

Narvesen k1 tromsø åpningstider

Narvesen k1 tromsø åpningstider

For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider , nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Saldo på kortet kan man lese av i gavekortautomaten på K1. Narvesen KStorhandel, Tromsø.


Elektroniske gavekort er det samme som kontanter og mistet kort refunderes ikke. Kortet kan ikke innløses i kontanter, hverken helt eller delvis. Reserver ditt Hotell i Tromsø online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Bestill drømmeferien med Agoda. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon.


Se åpningstider , telefonnummer og mer informasjon. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Kjeden er i dag eid av Reitan Convenience, et av de fire forretningsområdene i Reitangruppen.


Der får du kjøpt hygieneartikler og medisiner på e-resept. Husk legitimasjon med bilde når du skal hente legemidler på resept. Apoteket ligger i A-fløya, plan 6. Ta til høyre n år du kommer inn hovedinngangen. Betalingen utføres i kassen på vei ut av butikken.


Narvesen k1 tromsø åpningstider

Kiosk med spill og elektroniske tjenester. Les alt om åpningstider i Tromsø , og åpningstider i jul og høytider. Med så mye boltreplass gir det rom til å gi kundene en optimal handleopplevelse.


Sections of this page. Er du på utkikk etter det perfekte stedet for å slappe av, med god mat og moro sammen med familien? Se liste over butikkene, praktiske tips, åpningstider og praktisk informasjon om kjøpesenteret. Vanlige åpningstider for butikker:. Også i påsken og julen vil det være begrensede åpningstider.


Narvesen k1 tromsø åpningstider

Nerstranda, Pyramiden, K). Knappe tre måneder før julaften , er jula på full vei inn i butikkene. Tiden fram mot julaften fylles med markeder, konserter og julestemning i rikt monn,. Med over 9titler med norske og utenlandske magasiner skulle det være nok å velge i for de aller fleste.


I tillegg fører vi topplistene på norske og engelske pocketbøker. Andre lokale forretnings sider. Vi har kundesentre i Tromsø , Harstad og Finnsnes. Du kan også fylle på ditt reisekort og kjøpe billetter ved ett av våre utsalgssteder.


Narvesen k1 tromsø åpningstider

Her finner du matvarer til bare lave priser. Dagligvarebutikken ligger i Tromsø kommune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg