onsdag 28. februar 2018

Arealplanlegger ledig stilling

Logg inn for å se kontaktinformasjon Presentasjon av stillingen: Vestre Slidre kommune har ledig 1 fast stilling som arealplanleggar. Stillinga er ledig frå 01. Arbeidsoppgåver Arbeidsområdet vil i hovudsak vera saksbehandling etter plan og bygningslov. LEDIG STILLING AREALPLANLEGGER. Er du vår nye kreative planlegger som liker å jobbe i tverrfaglige team og utvikle prosjekter til nytte for oppdragsgiver og samfunnet?


Arealplanlegger ledig stilling

Arealplanlegger er tilgjengelig på Indeed. Ved Virksomhet for forvaltning er det ledig 1 fast stilling som. Vi søker ny arealplanlegger til planavdelingen. Planavdelingen består av medarbeidere og er organisert i enhet for plan og miljø i kommuneområdet teknisk.


REQUIREMENT FOR COMPANY Åpne søk side. Use this search form to check the HMS. Health Environment, Security rules for norwegian. Longyearbyen ligger på Svalbar midt i en variert og vakker arktisk natur med gode muligheter for friluftsliv. Gardermoen, men ønsker nå å utvide med ytterligere en erfaren og selvstendig arealplanlegger.


Du bør ha et lokalt nettverk i Ålesund-regionen og du bør ha stort faglig engasjement og like å jobbe i tverrfaglige team. Som arealplanlegger må du håndtere avveininger mellom vekst, vern og klimahensyn i planlegging. Yrket arealplanlegger har mange fellestrekk med samfunnsplanlegger.


I Vågan kommune har vi ledig stilling som arealplanlegger. Er du positiv, engasjert og har erfaring innen for arelaplanleggning søker vi etter deg. Arkitektene Astrup og Hellern er et arkitektkontor med lang erfaring og høy kompetanse innen store, kompliserte oppdrag. Vår spesialkompetanse ligger i prosjektering og utvikling av næring og industri.


Alle søknader må sendes via rekrutteringssystemet WebCruiter. Du finner link til søknadsskjema i stillingsannonsene. Vi kan dessverre ikke ta i mot åpne søknader. Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken!


Macht Sie reich in Tagen! Finn din drømmejobb i dag. Os kommune har ledig 1 fast stilling som arealplanlegger og byggesaksbehandler. Ledige stillinger i Æventyrlandet. Det er spennende tider i Hamarøy - bli med på laget!


Hamarøysamfunnet er inne i en tid preget av omstilling og endring. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Vi har en økende oppdragsmengde med mange spennende utviklingsprosjekter. Vi tilbyr: Varierte arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø fra analyser og mulighetsstudier til planoppdrag av ulik størrelse og kompleksitet.


Nærøysund kommune søker etter en arealplanlegger som kan være med på planleggingen av et område på Namdalskysten i stor utvikling. Vi har ledig 1 stilling som arealplanlegger ved Teknisk. Arbeidet vårt spenner vidt fra blant annet prosjektering av bolig, næring, skole, helse, idrett og svømmeanlegg.


Arealplanlegger ledig stilling

Yrket samfunnsplanlegger har mye til felles med arealplanlegger. Begge yrkesgruppene har kunnskaper om planteori, historikk, lover og system på feltet. Forskjeller er at samfunnsplanleggeren arbeider mer på samfunnsnivå, med tema som sosial og økonomisk bærekraft, demokratisk medvirkning, politisk ledelse og styring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg