mandag 12. februar 2018

Male kjøkken inspirasjon

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Besøk vårt showroom og bli inspirert av eksklusiv kjøkkeninnredning. Skapt med hendene, hodet og hjertet.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Vi gir deg tipsene når du skal male kjøkken. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad!


Inspirasjon til kjøkkenet Vil du male kjøkkenet , men mangler inspirasjon til nye farger som bringer estetikk inn i rommet? Vi har et par gode ideer til fargevalget på kjøkkenet. Det er i tillegg et miljøvennlig tiltak, hvis du allikevel har et kjøkken som er funksjonelt. Har du nettopp flyttet, og ønsker en umiddelbar forandring, uten å måtte investere i et nytt kjøkken , så er dette en god måte å oppgradere hjemmet på. Hva med å prøve en stripe over kjøkkenbenken, i stedet for fliser?


Male kjøkken inspirasjon

Tapet med geometriske eller organiske mønster er veldig trendy og gir deg et unikt kjøkken. RENT, RÅTT OG ENKELT: Ikke mye fiksfakseri her – et elegant, funksjonelt og ungdommelig kjøkken i grått og hvitt( Foto: Nordsjö Ohre Gold). Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for hvilken.


Du kan også finne flere farger på nett på vårt innendørs fargekart eller selv prøve deg frem med vårt digitale verktøy Fargevelgeren”. I et stort og lyst kjøkken som dette, er det lekkert med innredning i matt svart. Det svarte kjøkkenet fra Copenhagen Square i det ellers lyse rommet gir et rolig utgangspunkt for parets innredning. Under overskapet har de hengt stålrør med kroker til redskaper og morfars musselmalte kopper.


Male kjøkken inspirasjon

På tide å male om kjøkkenet ? Få tips, gode råd og all inspirasjon du behøver for en velykket oppussing av kjøkkenet hos Beckers Maling. Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken.


Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom? Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har. Gjenbruk: Det går fint å kjøpe stoler på loppis og male dem selv. Kjøkken -Norge er på mange måter delt i to. Mens mange er opptatt av nye trender og et moderne uttrykk, sverger andre til tradisjonelle kjøkken.


Male kjøkken inspirasjon

Det er flere som mener at klassiske eikekjøkken aldri går av moten. Det sies at kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har vel den uttalelsen vært mer riktig enn nå. Når folk skal bygge sitt nye kjøkken , legger de vekt på det sosiale i tillegg til det funksjonelle.


Ha en knallgod dag:) Jeg skal på butikken, å male litt. Var på bruktbutikken å kjøpte noen småmøbler som vi skal pusse opp til en barneroms utstilling. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg