onsdag 14. februar 2018

Durance cotton flower

Durance cotton flower

Cotton On. Finn de beste prisene på nettet. Tøymykner med tilsatt eteriske oljer er et fantastisk produkt. Gjør klær og sengetøy mykt og velduftende. Passer til både hånd og maskinvask.


Durance flytende klesvask tilsatt eteriske oljer er et fantastisk produkt. Klær og sengetøy blir rent og velduftende. Såpen er ikke tilsatt fosfat. Effektiv mot flekker. Kan også brukes på ull og silke.


Er laboratorie testet mot husmid og anbefales for allergikere. Denne gjør at klær og sengetøy blir. Sprayes direkte på puter, gardiner, duker og andre tekstiler.


Durance cotton flower

Dette gir en delikat og frisk duft i rommert. Puteparfymen setter ikke flekker eller skjolder på. Durance pute parfyme Lavender Flower er en lekker puteparfyme til soverommet som kan sprayes rett på puten. Parfymen gir en delikat duft til rommet og hjelper til med å gi deg en avslappende søvn.


Durance har utviklet en vaskeserie for tekstiler basert på tradisjonelle oppskrifter fra Provence. De har i tillegg tilsatt en formel som fjerner midd fra sengeklærene på lav tempratur. Lysene er delikate og vakre, med et klassisk design. Velg den duften som passer best for deg enten du skal ha en romantisk middag eller bare hygge deg hjemme.


Durance cotton flower

Her finner du et utvalg av dufter til enhver anledning enten du liker blomsterdufter, fruktdufter, søte dufter eller krydrede dufter. Durance duftlys med duften av bomullsblomst. Håndlagde duftlys, laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. Cotton Flower : En mild og delikat duft av Bomullsblomst. La lyset brenne i minimum time, for å. Durance combines the finest quality raw materials with the art of fragrance-making to create natural home fragrances and cosmetics.


Sammenlign pris med oss! Tekstilvasken er miljøvennlig med mer enn naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbar. Tøymykneren er ikke tilsatt fosfat og kan brukes på ull og silke. Den mest effektive på WC.


Alle produktene i tekstil-serien til Durance fjerner midd på lav temperatur. Produktene er miljøvennlige og inneholder mer enn naturlige ingredienser, og er biologisk nedbrytbare. Lager en behagelig duft og atmosfære i ditt hjem.


Lyset er laget uten bly i enden av veken, og er laget med høykvalitets voks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg