torsdag 8. februar 2018

Smart oppbevaring kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Oppbevaring til lave priser. Smart solbrilleholder til bilen. Festes enkelt i bilens solskjerm.


Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet.

Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å rydde. Få ting er mer frustrerende et rotete kjøkken hvor alt forsvinner. Få fullstendig oversikt og orden på kjøkkenet med smart og praktisk oppbevaring. Med et vitrineskap kan du enkelt plassere bort tallerkener og glass, vis frem det du vil skal synes og gjem bort det andre.


Her finner du smarte løsninger til kjøkkenet. Uansett behov og stil kan du få kule løsninger til overraskende lave priser. Vi har alt du trenger av smarte og fine oppbevaringsmuligheter.

Produktene har standardmål og passer i alle våre Epoq- kjøkken. Nedenfor viser vi deg noen eksempler på smarte funksjoner eller innredning til kjøkkenskuffer som optimaliserer kjøkkenet og utnytter plassen best. Små og smale rom, skråvegger og skjeve vinkler kan romme mer enn du tror!


Kvik gir deg enkle tips til smart oppbevaring som passer til budsjettet ditt. Papirer, sko, småskrot og ladere blir fort flytende rundt. Selv om rot ofte kan være et tegn på kreativitet, har Boligmani samlet de aller beste tipsene til smart oppbevaring fra det langstrakte internett, slik at du kan få litt enklere i jobben med å holde hjemmet fint og ryddig.


Ofte finnes det masse uutnyttet plass oppunder taket, og det kan være smart å la kjøkkenskapene går helt opp. Så får du et mindre sted å tørke støv! Kjøkken , Solido, viste løsning, eks. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering.


Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Gjør det enklere å ta vare på maten! Hos oss finner du matbokser og oppbevaringsbokser i både glass og plast og poseklemmere for å lukke posene.


Få nytt kjøkken uten å bytte hele kjøkkeninnredningen! Kanskje syns du kjøkkenet ditt begynner å bli gammelt og slitt, men med små endringer kan kjøkkenet ditt fremstå som nytt.

God dekorasjon kan føler sin beboere for å være en lykkeligere person. Vi har mange forskjellige smarte kroker, knagger, hyller og holdere til både badet, kjøkkenet og boden. Med de ulik holderne kan du organisere og henge opp tingene dine på en smart måte, og mange av våre holdere henges opp med magnet eller sugekopp. Gode løsninger for oppbevaring gir deg enkel tilgang til tingene dine.


Og valgmulighetene er nesten uendelige. Garderobeskap forbindes vanligvis med soverommet, men kan også brukes til oppbevaring i andre rom. Skapene kommer i mange varianter, og du står fritt til å velge det som passer deg best.


Jeg leier en leilighet men veldig lite kjøkken. Dårlig skapplass og benkeplass. Disse brukes til oppbevaring av tørrvarer, så måtte jeg kjøpe et vitrineskap til å ha glass og tallerkner i. Likevel så føler jeg ikke at jeg får utnyttet plassen optimalt. Skinnene skrus rett på veggen og du setter opp så mange hyller du trenger.


Det er kun overskap. En slik innredning kan også brukes til oppbevaring av verktøy i garasjen eller skiutstyret på boden. Med denne hengende i gangen, holder du hele familien informert om hva som skjer, samler dagens post slik at den ikke blir liggende og flyte, og får til og.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg