tirsdag 20. februar 2018

Drikkeflaske stål

Drikkeflaske stål

Vi fokuserer på en kompromissløs kvalitet på alle våre produkter og kategorier. Se utvalget og bestill enkelt på nett her! Sjekk ut stål drikkeflaske.


Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Vi har mange forskjellige merker i vårt sortiment. Glass og stål har en mye høyere tetthet enn plast, derfor er de så glatte og gode, og blir alltid helt rene. Ingen smak av plast på mat eller drikke, om du bytter til glass eller stål , eller.


Er du på jakt etter termokopp eller termos som holder godt på varmen? Her finner du også drikkeflaske til barn, drikkeflaske til voksen, drikkeflaske til ungdom. Med en fin drikkeflaske har du alltid vann tilgjengelig og kan holde deg hydrert hele dagen.


Vi har flere flotte drikkeflasker fra merker som Contigo og Rosti Mepal. Termosflasken i metall holder varm drikke varm og kald drikke kald. Vi trykker ditt bilde på flasken, perfekt til barnehagen, skolen og turer!


Drikkeflaske stål

Drikkeflasken rommer 5ml. På den måten kan du være mer miljøbevisst enn folk flest. Vær også trygg på at vi også sparer naturen og miljøet for unødig bruk av plast. Det er ingen omtaler ennå. Lett vannflaske i 1 rustfritt stål.


Se tester av Camelbak, Contigo, Casall, Nalgene og Sistema mfl. En drikkeflaske i stål er et godt alternativ til plastflasken, og medbrakt drikke er en god erstatning for flaskevann eller annen drikke man kjøper på farta. HELT OK: Ikke kjempebra produkt, men heller ikke dårlig.


Foto: Christina Honningsvåg Vis mer. Vi gir deg et stort og variert produktutvalg til meget konkurransedyktige priser. Kjøp drikkeflaske stål. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.


Flasken holder varme drikker varme og kalde drikker kalde. Den er beregnet til drikker som kaffe, te, juice, saft og vann. Snow White 5ml - Kabi. Den er produsert i rustfritt stål , og kommer med skrukork i plast. Bottles Urban er en enkel og lett flaske i metall.


Holder temperaturen på både kalde og varme drikker i timesvis. Skal håndvaskes- Ikke i maskin! Superfin drikkeflaske i børstet stål fra Blafre. Flasken er laget i rustfritt, resirkulerbart stål , og kommer med en solid og slitesterk mintgrønn skrukork.


Denne er perfekt til smoothie, vann og annen kald drikke, og passer utmerket i barnehage- eller skolesekken. Rommer liter, burde vaskes grundig før bruk. Sammenlign pris på drikkeflaske. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Vann eller annen drikke er det viktigste vi kan få tilførsel av i det daglige, under eller etter trening, når det er ekstra varmt eller på lange reiser.


Drikkeflaske stål

Husk en god drikkeflaske , så har du alltid muligheten til å slukke tørsten helt naturlig. Flaska er laget av stål og er litt mer massiv enn de andre flaskene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg