mandag 5. februar 2018

Morgenkåpe bomull

Kjøp klær på postordre eller nett. Morgenkåpe - Alltid mange varianter. Kjøp morgenkåpen til Rocky, Jedi og Darth Vader og bli kul på et blunk! Mykt, behagelig og tykt stoff. Her finner du sesongens morgenkåper til dame i flere modeller, farger og størrelser.


Velg blant morgenkåper og kimonoer i fleece, frotté, viskose og bomull.

Deilige og myke plagg til gode morgenstunder, hjemmekos og før og etter bad. Våre morgenkåper finnes i størrelse XS til 2XL. Badekåpen er det mest klassiske symbolet på komfort og er alltid praktisk etter en dusj eller på spa. Om den er lys og kort, i knelengde for sommer eller full lengde og i tykk, varm bomull til vinteren.


Her i Zalando nettbutikken vil du kunne finne den riktige badekåpen til enhver sesong. Søk etter morgenkåpe bomull på Kelkoo. Omslagsmodell med stropper og knytebelte i midjen.


Produktet består av økologisk bomull som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Vi har morgenkåper til dame i flere farger.

Alle av 1 bomull i myk frottékvalitet. GANT bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du handler hos oss. Hvem elsker vel ikke morgenkåper ? Det er så herlig å ha på seg en morgenkåpe etter at man har badet.


Eller hva med en deilig, myk morgenkåpe når du skal spise en lang og avslappende frokost? Du har på deg en myk morgenkåpe og varme tøfler på føttene. Du kan sitte og lese nyheter samtidig som Spotify står på i bakgrunnen. Høres det ikke deilig ut? For de fleste av oss er det ikke noe mer avslappende enn å ta på en badekåpe og slappe helt av.


På late fridager og i helgene er det godt å ta seg litt ekstra god tid om morgenen. Det er deilig å smyge inn i en god morgenkåpe og tusle inn på kjøkkenet i sokkelesten for litt varm kaffe. Jimbo badekåpe i grått eller hvitt er en populær variant i 1 bomull som passer perfekt for late dager. Det er kun økologisk bomull i vår tid som er lik den opprinnelige, naturlige bomullen. Fibrene i økologisk bomull er ikke genmodifiserte, og sprøytemidler er ikke brukt.


Bleke- og fargestoffene er trygge. Bomullen er ikke kjemisk etterbehandlet. Dette gir mykt, hudvennlig og pustende tøy.


En morgenkåpe i myk, vevd bomullskvalitet med avtakbart knytebelte i midjen.

Sammenlign bomull morgenkåper til dame og finn den beste prisen. En kort, vid morgenkåpe i bomullskvalitet med lav skuldersøm, lange ermer, knytebelte i midjen og lommer foran. Noen foretrekker å pakke seg inn i solide frottébadekåper, mens andre liker lettere varianter som er enklere å bevege seg i. Perfekt etter dusjen, før du legger deg, og når du nyter en kaffe til avisen om morgenen. Hvis du foretrekker den løse og luftige stilen, kan du gå for en stilig kimono.


Mye av vårt nattøy er laget av myk økologisk bomull – så du kan sove enda bedre. Ingenting er som å ta på seg en badekåpe eller kimono når du skal slappe godt av. Hos oss finner du morgenkåper til dame og herre i myke kvalitetsstoff.


En morgenkåpe fungerer like godt ved frokostbordet, i svømmehallen, på stranden eller i sofaen med en god bok. Badekåpen har brodert GANT-logo på brystet, to store lommer og knyting i livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg