søndag 18. februar 2018

Nattbord smalt

Kjøp nattbord smalt hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Se ukens gode tilbud nå. Shopping når den er som best!


Smal benk som nattbord. Har du plass til å dra senga litt ut fra veggen, kan du også velge å plassere en smal benk i naturmateriale mellom senga og veggen.

Plutselig har du plass til masse bøker og planter bak, eller ved sien av sengen din - på et veldig fint nattbord. Sengebord og vegghengte nattbord. Det riktige nattbordet kan gjøre mye for et soverom.


Vakre og praktiske nattbord til soverommet. Et soverom er ikke komplett uten et nattbord. På nattbordet kan du ha vannglass, en god bok, vekkeklokke og andre ting som er praktiske å ha innen rekkevidde fra sengen. Takket være nattbordet vil dine favoritt ting alltid være til stede.


Den var laget av høy kvalitet laminert brett ferdig med en slitesterk ABS-kant. I faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av en masse ting. Kompletter ditt soverom med en praktisk og fin oppbevaringsplass ved sengen som passer inn med øvrig innredning! I vårt sortiment finner du et stort utvalg av nattbord i flere forskjellige material og design, alt for att du skal kunne finne et nattbord som passer deg.


Velg et nattbord med rett design og de praktiske detaljer du vil ha! Nordli nattbord har en skjult skuff som gir plass til mobillader og ledninger. I tillegg er det spor på baksiden av bakbena slik at ledningsrotet kan skjules.


Jeg vet det er vanskelig å finne noe når man har veldig klare kriterier til hva man vil ha.

Men jeg er helt sikker på at det finnes små nattbord der ute med en skuff eller to, som ville fått plass hos deg Man må bare lete masse. Grei montering,men mye treghet I skinner for skuffer,går tregt,? Ikke så lette I vekt,,men ok med skuffer da åprn hylle nederst bare blir støvsamler. Må være påpasselig ved entering av skuff inn I kulelager enhet. Et nattbord kan være perfekt for oppbevaring ved sengekanten, samtidig som det gir soverommet en bedre romfølelse.


Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Vi har varehus over hele Norge. Sjekk ut nattbord smalt. Whitewash overflate ser aldret ut med struktur i finishen.


Et klassisk og smalt nattbord med skuff og hylle. Et smalt nattbord i tre ble utstyrt i tre like store skuffer som er festet på treskinner. For å øke inntrykket av at kommoden er eldre, anvendte man håndsmidde metallbeslag. Dette skapet er ikke et bredt møbel, så det skal ikke ta altfor mye plass på soverommet.


Problemet er et stort klesskap. Senga er flyttet så langt unna skapet som det går an, og skapet er av sorten som er skrudd fast i veggen så det kan heller ikke flyttes. Dette nattbordet, med skuff og et enkelt, elegant design kan brukes som nattbord eller telefonstativ. Skuffen og hyllen gir god plass til å holde mindre gjenstander organisert og innen rekkevidde. Ser du etter nye møbler til soverommet?


Her finner du nattbord , tv-og sittebenker og ikke minst skap og kommoder. Møblene kommer i ulike farger og materialer. Her vil du finne noe egenproduksjon og noen produkter fra eksterne leverandører. Nattbord , benker og skap til soverommet.


Se hele utvalget her. Shop Bord hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Bord i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg