tirsdag 20. februar 2018

Nedløpsrør drenering

Eiendomsadvokat - spesialister med ledende kompetanse på eiendom til nettopp din sak. Trenger du drenering? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her!


Vet ikke hva som er vanlig, men fra torvtak blir det ganske forsinket avrenning så de store mengdene vil ofte komme en stund etter regnskyll i motsetning til ved andre takmaterialer.

Derfor vil jeg tro at torvtak er gunstigere å koble mot drenering enn andre tak. Rensetrakten monteres mellom nedløpsrør og drenering , for å forhindre løv og skitt i dreneringen. Rensetrakt Løvsil 4Den selvrensende løvsilen skiller ut blader og lar vannet passere videre ned i vannoppsamleren. Duken av geotekstil legges i grøftebunnen.


Før dreneringsrørene legges ut festes dukene med spiker på grøfteveggene, og holdes også på plass med stener på grunnsålen mot husveggen. Dukene skal overlappe hverandre med minst centimeter. Nå er det tid for å koble sammen rørsystemet for drenering.

Mange innen byggebransjen gjør store feil når det gjelder drenering ! Vann og fukt fører til råte og muggsopp problemer, som igjen gir dårlig inneklima. Her gjennomgår vi hvordan dreneringssystemet må bygges opp for å holde over lang tid. Takvannet føres i tett ledning til drenskummen.


Hus som ikke er tilknyttet offentlig overvanns– og avløpsnett, kan drenere uten å søke om tillatelse. Du må påse at utløp av drenering ikke fører til ulempe for omgivelsene. Plassering av nye vann- og avløpsledninger er søknadspliktig. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Drenering og takrenner. Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering. Mange av dem kan være bygget uten tilfredsstillende drenering , andre vil kunne ha dreneringssystemer som etterhvert går tett.


Takrennesystem for avrenning og nedløp fra skrå tak. Hagearbeid eller avkobling? Denne anvisningen omhandler utvendige takrenner og nedløp for skrå tak, se fig.

Systemet består av takrenne med oppheng og tappstykke, og nedløpsrør med rørklammer, bend og utkast. EuroLine polymerbetong drenering. Anvisningen beskriver rennetyper, materialer og montering av renner og nedløpsrør. En særdeles robust dreneringsrenne i polymerbetong.


Rennen tåler trafikk i private innkjørsler og gir et flott og profesjonelt resultat. Bygging av drenering grøft. Plasser grøfta i stedet vann har en tendens til å flyte. Ditt landet må ryddes for vegetasjon, steiner og stubber, slik at grøfta ikke har noe i veien.


Ved graving selve grøften være sikker på at den er bredere enn den er dyp. Disse faktorene vil avhenge av mengden vann du må inneholde og la flyte. Kutt takrennenes nedløpsrør nede slik at takvannet ikke mates ned i bakken, som det sies: avslutte nedløp over terreng med vannutkast for avrenning via overflate med terreng justert med fall bort fra bygg. Ellers var det jo et pent, koselig og velholdt hus.


Her kan du lese om Icopals brede sortiment av takrenner i stål og plast. Vi leverer pene og funksjonelle takrenner i svært høy kvalitet - se her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg