torsdag 22. februar 2018

Ampel potte

En ampel oppgraderer stua eller uteplassen i en fei – nå skal planter og blomster henges opp! Ampler Ampler er våre hengende potter i forskjellige størrelser og materialer. Med en ampel er det lett å ha vakre, hengende planter både inne og ute.


Pottene våre har forskjellige former, for eksempel blomsterkasse, urne, ampel og krukke. Ampler er ofte større og frodigere enn de vanlige sommerblomstene i potte. Det gjør at du raskt får det til å bugne av sommerblomster allerede tidlig på sommeren.

Hvis det er én ting som bokstavelig talt florerer om dagen, så er det ampler til hengende planter. Her er fine du kan kjøpe. DIY: Fra vanlig potte til unik ampel. Bestill Hvit ampel potte på nett og få dine blomster levert på døren. Blomsterampel Ampel med jutetau og tre sinkpotter.


Søte, dekorative jordbærplanter i ampel Jordbærplanter i ampel er ikke bare verdsatt for sine flotte dekorative blomster, men også for at de har en kombinasjon mellom blomster, bær og kart gjennom hele sesongen. Skap en grønn oase med vakre blomsterpotter. Grønne planter og vakre blomster tilfører uteområdet en ny dimensjon.

Hos JYSK finner du blomsterpotter i. Din bruker er nå registert. En bekreftelse har blitt sendt til din e-post. Pris: 11- Kjøp Phildar, Makramé- ampel til potte , DIY-sett, Mustard hos Adlibris. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Garn på nett.


Køb Plisse Ampel potte fra 2have og flere tusind andre dagligvarer hos nemlig. Levering direkte til døren, nemt og ligetil. Hageland har et bredt utvalg krukker og utepotter til stauder, trær, busker og sommerblomster.


Heng den opp og pynt med planter og blomste. Nå trenger du bare en passende vase eller potte og blomst eller plante, så er uteplassen eller vinduet komplett. Mange nydelige terracottakrukker.


Ampel – eller plantehenger – kan du lage på veldig mange forskjellige måter. Både avansert med litt mer krevende knyteteknikker eller helt enkelt med dobbeltknuter. Sjekk ut videoen under for en litt annerledes variant!


En vægampel er en ampel , der - som navnet antyder - hænger på væggen. Vægampler fastgøres ganske enkelt på vægge eller murværk og kan bruges til mange forskellige typer planter. Ligesom hængeampler kan en vægampel bruges til planter med overhængende vækstform, men vægampler er ikke kun begrænset til den slags planter.


GRATIS MØNSTER: DIY Lag din egen ampel av makramé.

Flere gratismønstre du kan laste ned hos Stoff og Stil finner du her. Riktblomstrende, mange ulike farger og sorter. Verbena (kasse, ampel ) Sol. Dette var bare et lite utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg