tirsdag 6. februar 2018

Georg jensen damask duk

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller beste arkitekter. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Vi fører smykker, ur og interiørartikler fra Georg Jensen.


Georg Jensen - eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet. Från bomull till lin.

Vask ved °C får bomullsfibrene til å åpnes, så duken blir helt ren. Mange tror de skåner duken ved å vaske ved °C, men produktene er laget til å tåle høy temperatur. Valg av størrelse på duken avhenger av hvor mye nedheng du ønsker.


Selger derfor en splitter du, fin fin Damaskduk med design av den danske arkitekten Arne Jacobsen. Det tidløse mønsteret skaper en vakker symmetri og et stilfullt uttrykk i en moderne borddekning. As one of Denmark’s oldest design brands, our history draws threads back half a millennium and weave itself into the textiles of the present.


Vårt varemerke er en enestående kvalitet med innvevd funksjonalitet, som er skapt for å glede i mange år fremover.

Du finner et bredt utvalg i duker og andre tekstiler man trenger for å dekke et vakkert bord. Som en af Danmarks ældste designvirksomheder trækker vores historie tråde et halvt årtusinde tilbage i tiden og væver sig ind i nutidens tekstiler. La duken henge til tørk - gjerne over et bredt tørkestativ eller en rundstokk, så kommer det ikke folder i duken. To prikker eller 1grader er nok. Bak designet står den dansk-islandske keramikeren Thora Finnsdottir.


Duken har et levende og lekent rutenett, som puster nytt liv i det universelle stjernemotivet som hører med til julen. Tolkningen av snøfnuggenes geometri er så stram at duken også kan benyttes til andre årstider, hvor den hvite duken løfter borddekkingen og stemningen. Snowflakes- duken er designet av tekstilkunstner Jette Nevers. Det är en exklusiv duk , en duk man växer upp med och lämnar i arv till nästa generation.


Men också en lång rad andra design har funnit vägen till hjärtat hos alla dem som tycker om att omge sig med estetik, funktionalitet och kvalitet. Vi har utvalgte favoritter på lager, både flotte duker i Arne Jacobsens design og kjøkkenhåndklær i flere flotte farger. Du kan därför välla att sammansätta duk och löpare till en lugn helhet eller blanda flera designer och färger med ett unikt uttryck som resultat. Fra damaskvævede og satinvævede duge til lærredsvævede. Duken har en flekkavvisende overflate, noe som kan være fordelaktig ved julens måltider, og den er så elegant at den raskt blir uunnværlig på julebordet i årene som kommer.


Den klassiske duken lanseres i et begrenset antall i fargen North Atlantic. Lindukene har en rustikk look og passer godt både innendørs og utendørs, og fordelen med lin er at duken ser flott ut selv om den ikke er nystrøket!

Denne er i fargen grått og har størrelsen 140x3cm. Legg merke til at duken vil krympe litt i første vask. Ta dem på, og få en dyp, kraftfull og balansert lydopplevelse. Omgivelsene lukkes ute, og hver eneste tone fremkommer med stor klarhet og klang.


With focus on design and craftsmanship, we produce high-quality damask textiles for the home. JULEDUKEN er med sin symbolske fremmaning av julen som hjertenes fest, et nostalgisk signaturdesign i damaskkolleksjonen. Dukene finnes i flere flotte farger, denne er i blåfargen Blue Abyss og har størrelsen 140x3cm.


Bademåtten er skabt af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Den høje kvalitet og det enkle design gør bademåtten til en elsket klassiker i kollektionen, der også byder på vaskeklude og håndklæder i samme høje kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg