torsdag 15. februar 2018

Bildevegg soverom

Soverommet er hjemmets trygge havn og stedet hvor du henter deg inn igjen. Finn bilder til soverommet som gir deg energi. Bla gjennom bildekombinasjonene, og bli inspirert av plakatene som vi synes passer perfekt på soverommet. På soverommet er det populært med interiør som skaper ro og harmoni.


Bildevegg på soverommet.

Da vi flyttet inn i ny leilighet hadde jeg planlagt at jeg. På de lekre blå veggene måtte vi naturlig nok ha en bildevegg. En bildevegg på soverommet kan gjerne være personlig. Entreen fungerer perfekt som et sted å plassere en mindre bildevegg. Passer også til mindre soverom og mindre vegger på kjøkken og i rom.


Collagens totalmål: 86x77cm med 7cm mellomrom. Mellomstor bildevegg.

Passer perfekt til større rom og vegger i hjem og på kontor. Og hvis du lager en bildevegg med dine personlige bilder, så samler du alle dine fineste minner på et sted der du alltid kan se dem. Du kan også velge å kombinere fargerike illustrasjoner med bildene dine, noe som tilfører litt glede til veggen. De vakre naturbildene, kombinert med meditative tekstplakater, er perfekte for den rolige atmosfæren vi ønsker å oppnå på soverommet. En fargerik bildevegg er et spennende blikkfang i ethvert rom.


Hvis noen av bildene matcher, er det bare flott om andre bryter med hovedfargene – det gjør veggen mer levende. Få herlige ideer rett i innboksen og meld deg på vårt nyhetsbrev! Print, Mysterious Lady, 5kr (inkl. frakt), Canstore. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre. Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut? Se og shop våre beste gavetisps til venner og familie her.


Det tar tid å bo seg inn på et nytt ste men etter å ha bodd i denne leiligheten i snart ett år føltes det ut som det var på tide å få noe opp på veggene på soverommet.

Dekorer med en trendy bildevegg på stuen. I inspirasjonsdelen vår finner du inspirasjon til hvordan du kan dekorere stuen. Kombiner en fin bildevegg med detaljer i interiøret ditt – du finner alltid de nyeste interiørtrendene på Desenio. Soverommet vårt manglet noe på veggene, men jeg ville ikke ha bilder av personer, så da ble det prints og grafiske mønster istedet. Jeg har lenge planlagt å lage en bildevegg på soverommet , og nå har jeg endelig fått opp noen plakater fra Desenio som kom i posten for en.


Lag en personlig og kreativ bildevegg. Hvis du syns dette med bildevegg kan være litt vanskelig, så vil jeg tipse deg om Desenio sin eksempel-byggevegg, hvor du kan sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen. Helt genialt, og noe jeg selv kommer til å bruke når vi skal lage bildevegg i stua vår. Veggbilder og plakater til soverom.


Rolige harmoniske bilder til soverommet finner du her! Heng opp innrammede bilder, plakater, fotografier og bilder du inspireres av. Sengen kan du lage av brukte paller og en madrass. Pallene kan enten males eller være som de er, men en vask og litt pussing med sandpapir er lurt før du tar dem inn.


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg