tirsdag 27. februar 2018

Fotlist

Fotlist

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! MAXBO har profilert fotlist og sokkellist med ulike profiler og dimensjoner. Kjøp på nett eller i butikk. Fotlist profilert 15xmm furu ubehandlet. Live Pure naturlig olje oljet oppussing parkett sand ultramatt underlag.


Fotlist

Malte lister vil bli en del av veggens uttrykk. Kombilisten er rett i bakkant og kan også benyttes som karmlist. Benyttes til å liste langs med gulv. Lager en fin overgang mellom gulv og vegg.


Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg! Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører.


Fotlist

Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Du kan velge fotlister i samme overflatematerial og nyanse som døren og karmen. Lengder på meter, meter og meter gir enkel håndtering og minimalt med svinn. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige.


Følg oss på sosiale medier og vi gir deg det nyeste innen tretrender. Der det er fare for at gjenstander kan falle ned skal rekkverket ha fotlist som er minst meter høy. På stillaser skal fotlist være minst meter. På trestillaser med gulvhøyde mindre enn meter skal fotlist være minst meter.


Fotlist

Annen tildekking skal benyttes når fotlist ikke gir tilstrekkelig vern. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Hver del veier så lite at jeg lett bygger to høyder selv, uten hjelp fra andre.


Du kan regne med hyggelig og personlig service overalt hvor vi selger byggevarer. Akershus, Hedmark, Østfold. Anbefalt å monteres med lim, da man slipper å sparkle og pusse spikerhull. Med unntak av noen få modeller i eik, produserer vi hovedsaklig våre fotlister i furu.


I tillegg til ubehandlede lister, fås også mange av listene våre i hvitmalt utførelse. Kværner lager også lister på bestilling. Forventet inn på lager: Ubekreftet. Kan også benyttes som taklist Høvlet med en skrå kant for å bedre tette ujevnheter langs med gulv eller tak. Kalles gjerne gulvlist, og er ment for overgangen fra gulv til vegg.


Profiler og dimensjoner matcher i stor grad utvalget til karmlist. Slette eikelister i dette segmentet kalles også for feielist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg