torsdag 15. februar 2018

Bakebolle med lokk tupperware

Finn laveste nettpris her. Gode løsninger som gjør livet enklere. Våre konsulenter står alltid til rådighet for å hjelpe deg med å finne det produktet som passer deg og dine behov. Den klassiske bakebollen fra Rosti Mepal holder seg fin lenge og fås i utallige farger og størrelser. Foretrekker du bakebolle i stål eller med praktiske lokk har.


Bollen har en gummiring under som holder den på plass under bruk. Lokket er inkludert slik at bollen kan brukes til oppbevaring. En tut gjør det enkelt å helle væske ut av bollen.


Stor bakebolle med lokk og helletut. Bollen er laget i PP plast og har dia31cm, høyde18cm og rommer 8L. Rengjøres i oppvaskmaskin. En bakebolle med lokk er praktisk da man kan benytte den både til tilberedning av mat, men også til oppbevaring i kjøleskapet.


Bakebolle med lokk tupperware

Bakebollene kan også benyttes til servering. Perfekt til baking og matlaging. Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk. Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring. Fås i et vell av flotte farger og hele forskjellige størrelser.


Praktisk bakebolle med lokk på liter. Se også serien Margrethe DUO - farget utenpå og hvit inni. Sv: Svææær bakebolle ? Jeg vet ikke om den er en del av standardsortimentet, men jeg kan se om jeg finner den i katalogen. Kjempesvær bakebolle. Den er diger også har den lokk.


Vannbrettet : to håndtak for sikker håndtering av Mikro Gourmet. Strek viser minimum vannmengde som må fylles i vannbrettet. Tupperware Micro Gourmet består av deler. Dette gjør det mulig å tilberede mat i mikrobølgeovn med damp. Vi leverer med noen oppskrifter til silikonformen liter.


Denne er flott til gele og is, eller kaker med hull i midten. Jo større jo bedre, sånn i utgangspunktet. Det er lettere å jobbe i en stor bakebolle enn i en liten.


Bakebolle med lokk tupperware

Det er et par små ting som kan være lurt å ha i bakhodet om man er på jakt etter en god bakebolle. Vell overstått med dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg