fredag 2. februar 2018

Sofa skinn

Alltid lave priser og et stort utvalg! Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Se vårt store utvalg. Du får det bedre når du har det fint hjemme.


Billige møbler med kvalitet hos Chilli.

Sofaer til lave priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alle våre skinnsofaer har års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. En sofa skal stå imot mye under årenes løp.


Ta vare på den på rett måte og forleng levetiden betraktelig! Når du skal rengjøre skinnsofaen er det viktig å alltid starte med å støvsuge sofaen med en myk børste, gjerne en gang i uken. Tørk av hele sofaen med en fuktig klut og deretter er det på tide å smøre inn skinnsofaen.

Se hele utvalget her eller besøk oss i din nærmeste butikk. Nesten alle våre sofaer kan leveres med skinn. Besøk din nærmeste Fagmøbler-butikk for å se vårt fulle. En god sofa er det stedet du kan slappe av med en god bok, se en film, eller samle venner når du har besøk.


Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele familien, eller om du ønsker deg en stilig skinnsofa, finner du et stort utvalg av gode og komfortable sofaer hos Møbelringen! Bohus tilbyr Norges største utvalg av sofa , så her så her er du garantert å finne en sofa som passer perfekt for deg og ditt hjem. Vårt store utvalg av modulbaserte sofaer betyr at du alltid vil kunne finne den som er perfekt for deg – fra en seters sofa til en seters sofa til en hjørnesofa og så videre. Mulighetene er uendelige. Men ikke helt vanlige sofaer.


Det er unike sofaer i gjennomtenkt design, håndlaget og skreddersydd for hver kunde. Det er sofaer i skandinavisk luksusdesign, som du har lyst til sitte i time etter time. Vi forstår at størrelsen er viktig, at tekstiler og farger er avgjørende og at komforten er minst like viktig som stilen. Mange av våre sofaer kommer med.


Vi har sofaer i mange forskjellige stoffer. En hjørnesofa er et godt valg både til deg som trenger en arealeffektiv sofa , men også til deg som trenger et stor sofa med plass til hele familien! Med en hjørnesofa skaper du en koselig atmosfære og en lun krok å krype opp i. Velg mellom utallige varisajoner og stoff.


Velg og vrak blant våre sofaer og finn din favoritt.

Hos Chilli finner du den perfekte skinnsofaen til ditt hjem! Den stilige Mayor- sofaen ble designet av Arne Jacobsen og Flemming Lassen for tradition. Her er sofaen vist med Kvadrats Balder-tekstil i en dyprød farge. June sofa er en lekker skinnsofa trukket i sort eller brun farget skinn.


June kler den rustikke stilen, men kan også være et tøft møbel innenfor den skandinaviske stil-verdenen. Eco skinn består av skinn og polyester, denne miksen gir et fast og slitesterkt materiale med en helt riktig vintage look på skinnet. Våre møbler er designet for å tilpasse seg kroppens behov for ergonomi, hvile og bevegelse.


Med sofaer fra blant annet nordisk form har vi fine kvaliteter i vårt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg