fredag 16. februar 2018

Froste vindu med kefir

Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Både på vaskerommet og badet her i det nye huset vårt er det store vinduer. Store vinduer som gjør det lett å se rett inn.


Vi bestemte oss tidlig for å froste vinduene, og jeg husker at jeg en gang hørte i et oppussingsprogram på TV at surmelk gjorde susen. Eller kefir om du vil. I førsten luktet det sur melk av vinduet , men denne lukten forsvant fort da det tørket. Metoden fungerer best i tørre rom. På et fuktig bad vil melken begynne å renne når luften i rommet blir fuktig.


Hvis du ønsker å fjerne frostingen er det bare å vaske vinduet med vann og såpe. Men skal du kjøpe film til å froste med , så koster det en del penger, og det er i tillegg ganske vrient å få til et bra resultat uten masse luftbobler. Jeg vil froste vindu på bad og toalett, for å slippe gardiner – mest mulig lys inn :).


Jeg tror resultatet blir penest dersom man kjøper frostet kontaktpapir beregnet på glass. Man kan faktisk froste vindu med kulturmelk! Vi har kefir på glassdørene på kjøkkenet og skjenken i kjellerstua. Froste Vindu sjelden endret. Det hopper ikke på vinduene av seg selv, men du ruller det bare kjapt på med en malingsrulle.


Jeg måtte ta et bilde utenfor også før det hadde tørket helt, du kan se mønsteret jeg har påført melken med enda. Kulturmelk på vinduet : Dette er et genialt triks. Billig, luktfritt og kjapt.


Hei, skal froste vindu til baderommet. Tenker å finne en type film som man kan påføre. Noen som har noen erfaring med en type som fungerer bra, evt hvor man får. Av Gjest GuestOnAQuest, Januar 1. Trinn 3: Vil du kun male halve vinduet , bruk maskeringsteip, eller vanlig teip som kan fjernes når.


Håper noen kan svare meg på dette. Jeg har tenkt å få frostet noen vinduer og lage noen effekter i det, og etter diverse søk har jeg kommet over. Vask vinduet godt, og sørg for at eventuelle alarmdekaler er montert på utsiden av vinduet. Når så filmen er på plass, helt korrekt utskjært fra glassmester, tar du en spruteflaske og blander litt zalovann. Sprut litt på vinduet.


Det bør være to personer som fester filmen til ruta. Start med å ta av filmen øverst. Gjør-det-selv eller andre ved hjelp av frost spray på glass, kan også søke om dette.


Vindu frosting eller vinduet film fungerer omtrent som et klistremerke. Rengjør vinduet med et vindu -spray og tørkepapir. Få gode råd til, hvordan du slipper af med den irriterende dug, der. Outline Vinduer giver her gode råd til, hvad du især skal være opmærksom på.


Indsamlingen af frost på et hus vinduer er smuk, men det kan skade træ indramning,. Det er derfor en to- rude vinduet giver mere beskyttelse mod frost og isdannelse. Kan man gjøre dette enkelt med en spray? Vil det være en permanent og god løsning? Skal jeg da spraye innvendig eller utvendig?


Vist de gjøres rett og med folie av skikkelig kvalitet, holder de nok vinduets levetid ut å lenger. Kan jo lakke de med frostspray også eventuelt. Vindusfolie er et effektivt virkemiddel for å hindre innsyn.


Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt. Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg