onsdag 7. februar 2018

Østerdalspanel drivved

Dette panelet gir et tradisjonelt uttrykk til alle rom og kan monteres på vegg. Spesielt populær på hytter. Kan også bestilles i valgfri NCS farge eller hardvoksolje. Panelet får du ubehandlet og hvitlasert. Moelven Wood Jobber du i byggevarehandelen og skal bestille våre varer?


Dimensjon: 21x1mm. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for både hus og hytte. Moelven kan på bestilling tilby overflatebehandlingene: malt, beiset, lasert og Osmo oljet på alle panelprofiler. Glatte, rette bord høvlet med en skråvinkel på hver side som gir en smal men markert skyggevirkning. Rengjøres med en fuktig klut.


Våre egenutviklede farger, bl. Samme farge og beisbase som vi bruker industrielt, er å få kjøpt ferdig tappet på flasker à 5ml. De mest solgte profilene i standardsortimentet finnes i malt, beiset drivved og hvitlasert. De nydelige sølvgrå plankene som har stått ute i vær og vind i alle år.


Det er nå mulig å kjøpe akkurat så mye drivved som man trenger. Sprekkpanel er en meget enkel panel uten profiler, og vil gi en slett og pen overflate med ca. Hvis du sjekker ut Oldwoo så har de akkurat startet å selge gamle låveplanker fra USA. Glattpanel har en glatt fremside og vinkelrette sider. Etter montering får veggen en helt glatt og jevn flate som gjør den stilren og tidløs.


Norges ledende produsent av innvendig panel. Stort sortiment på panelprofiler. Furu, gran, mdf – overflatebehandling med beis og maling.


Trendene varierer og fargen Drivved har lenge vært veldig ettertraktet, men vi ser nå en dreining i retning av grått og litt mørkere kulører, spesielt når det gjelder beis. Ikke lett å få tak i har jeg funnet ut. Moelven har skygge skrå,glattpanel og østerdalspanel ferdig malt i drivved. Eikås hytte: Vegg 21x1Østerdalspanel Lys Varde dbl.


Jeg skal kle den ene veggen i stua med drivved. Hytte Tuva, Solhovda Kikut. Ble kjøpt inn for mye etter bygging av hytte.


Ikke bare kan RingAlm Tre tilby et stort utvalg av forskjellige profiler i både gran og furu, men med vårt utvalg av forskjellige overflatebehandlinger har du. X17O _ 21x1rundtømmerpanel 28X1_ 28x145. Det blir østerdalspanel fra det lokale sagbruket som har levert øvrig panel til hytta. Kjeldstad Trelast leverer trelast og byggematerialer for alle formål.


Vegg: Østerdalspanel , beiset i fargen drivved Gulv: Siljan 1-stav furuparkett. Andre profiler og dimensjoner kan produseres. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Derfor blir både gulv, tak og vegger beiset. Farger som ligner på drivved og værslitt furu er mest populære både på vegger og gulv på hytter nå, sier Bjørg Owren, adm.


Furugulvene og -veggene skal gjerne se litt gamle ut, men for all del ikke være gule!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg