onsdag 21. februar 2018

Gardinbrett produkter

Design unike produkter med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Måltagning og montering Vi kommer gjerne på hjemme besøk der vi har med et lite farge utvalg av produktene du er intresert i, gir deg råd om plassering og type gardin løsning.


Avskjerming AS fører alt av deler og produkter til opphenging av dine gardiner. Utallige muligheter og typer gardinoppheng.

Alt fra tradisjonelle oldemorstenger og gardinskinner til moderne gardinstenger med flotte spyd og kvalitets holdere. Ta kontakt for rå tips og ideer til akkurat dine gardiner og vindu. GARDINBRETT TILLEGG KARNAPP BRETT.


Legg til dine favoritter. Det du må tenke på når du velger en skyvedør til et gardinbrett er at døren alltid må være litt bredere enn selve dørhullet, slik at døren vil dekke det helt. Nå leverer vi direkte på døren i Oslo-området.


Gardinbrett - levers i trehvit, beiset eller lakkert.

Ellers i landet be om pris. Våre skreddersydde produkter pryder mange hus og hytter med klassisk Telemark design. Vi bruker trevirke av beste kvalitet, og alle våre produkter er håndlagede.


Oppbevaringspakken inkluderer følgende produkter : x Reol Harmoni Standard: En kraftig stålreol med hyller i spon, som er egnet for lagring. Valgfri plassering av hyller. Kan kompletteres med Harmoni Basic Hjørnereol. Innvendig solskjerming. Vi fører et bredt spekter av produkter for innvendig solskjerming.


Vi skreddersyr til dine mål,. Velg mellom en plasglider med øye eller en glider på hjul med. I-skinnen kan både monteres i tak og på vegg. Stort utvalg av justerbare gardinstenger, endestykker og veggfesten.


Gardintilbehør som gjør det mulig å henge opp gardiner både på vegg og fra tak. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev.

Poulsson Jerseylaken NOK 1900. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser. Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg