tirsdag 6. februar 2018

Jotaplast coop

Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti. Sammenlign matkort og søk direkte. Få rabatt hver gang du går til butikken - Skaff matkort. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.


Veggmaling Jotaplast hvit 10l. En løsemiddelfri og silkematt maling for innendørs bruk. Meget hurtigtørkende og luktsvak og brukes på slettvegg. Jotaplast veggmaling fra Jotun er en vanntynnet, løsemiddelfri veggmaling til bruk i tørre rom innendørs på overflater av puss, betong, sandsparkel, vev, papir, bygningsplater m. Malingen brukes som mellom- og toppstrøk, og gir en flott silkematt finish til veggene dine. JOTAPLAST Vegg Nymalte flater skal ikke vaskes de første ukene (herdetid for produktet).


Ved nødvendig vask må pH-verdien ikke overstige pH 9. JOTUN Spesialvask før maling anbefales. Vedlikehold Det er utarbeidet FDV-datablad for produktet. Coop -medlemmer får kjøpeutbytte på alt de handler. En organisk maling (antar at Jotaplast er organisk), og spesielt i kombinasjon med høy fukt, stenger luftens karbondioksyd ute fra underlaget står det (jeg antar at det er noe fukttransport utenfra og inn i muren).


Når jeg leser dette blir jeg litt usikker på Jotaplast. Din lokale faghandelsbutikk. Coop Byggmix finnes på over steder i Norge. Se beste pris på Jotun Jotaproff Akryl (liter).


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Innendørs, 2. Finn riktig produkt til ditt interiørprosjekt her. Gjelder også hvis møbler står inntil vegg. Men ellers syns da jeg at resultatet av jotaplast på gips med strie er helt ok. Interiør- og eksteriørmalinger skal ha gode tekniske egenskaper som gjør at de fungerer optimalt på de områdene du har behov for å male.


Benyttes til mellom- og toppstrøk på bygningsplater, glassfibervev, puss, betong og sandsparkel. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg