mandag 12. februar 2018

Prisliste trapper

Finn prisliste trapper nå på Kensaq. Butikken vår i Oslo viser trappene våre i full høyde. Slik får du en realistisk opplevelse av din nye trapp og hvordan den vil være å gå i. Du finner oss i interiørbyen på Skøyen, hvor du samtidig kan ta en nærmere titt på gulv fra Parkett og Gulv og kjøkken fra Strai. Samme trapper og rekkverk i lasert (beiset) eik, kr 77.


Prisene er inklusive mva, fritt levert byggeplass.

Jeg har ikke eksakt tegning av huset deres, så jeg må ta et lite forbehold med hvor mye rekkverk på golv som går me med jeg tror ca lm skal stemme bra. Trapper i edeltre selges det desidert mest av, dette på grunn av hardheten i treet. De mest vanlige tresortene er eik, ask, bjørk og merbau.


Halvparten av trappene vi selger er faktisk eik. I tillegg selges det en del trapper i bøk, kirsebær, valnøtt, lønn og rødeik. Det er allikevel en av våre dyktige tegnere som kommer tilbake med en endelig pris på trapp til deg. Er du mer interessert i kun å få inspirasjon, så kan du laste ned vår katalog her.


Mattlakk er standard på våre trapper.

Alternativer er hvit lasur på furu, eik og ask, samt fargene hvit, lys grå eller mørk grå på hele eller deler av trappen. Du kan også velge mellom ulike toninger. Toning betyr at trinnene beises og lakkeres.


Tresorter, maling og beis er gjengitt så virkelighetstro som mulig. Flotte og praktiske trapper kjøper du billig hos Byggmax Se vårt utvalg av trapper til gunstige priser. Du er velkommen hos oss for tips og inspirasjon.


Vi hjelper deg slik at du kan være din egen snekker. Trapp med stålvange, LED og glass. Eiketrap med buet håndløper.


Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk. NOR- TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge. Se mer om våre ulike trapper ved å klikke deg inn på våre modeller! Jeg syns det var litt dyrt jeg da, og tror du kan få den billigere ved å lete litt.


Med Stryntrappa får du god kvalitet til gode priser. Med Escalia tar vi et par trinn opp, og gir deg en trapp i en. Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen filer må være større enn 3MB, og i utførelsen. Furu trapper er en standard trapp med et enkel design som passer inn i de flest hus og hytter. Furu er ofte et rimelig alternativ som både er praktisk og brukervennlig.


Trappene freses i CNC og blir spesialtilpasset. I furu trapper du kan velge mellom ulike design og overflatebehandling. Trappeteknikk lever og skreddersyr kvalitetsløsninger innen trapper , rekkverk, innglassing, baldakiner og balkonger til næringsbygg, industribygg og boliger.


Vi produserer selv, men samarbeider også med noen av Euorpas beste leverandører av komponenter. Norsk skifer er av ypperste kvalitet. Det at skifer blant annet frostsikker, slitesterk, bestandig mot syrer og salt gjør at bruksområdene er nærmest ubegrensede.


Her er det bare fantasien som setter begrensninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg