mandag 5. februar 2018

Kasseroller induksjon

Kasseroller induksjon

Høy kvalitet og gode priser. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Allsidig kasserolle til sauser og supper. Passer gass-, elektriske og induksjonskomfyrer.


Kasseroller induksjon

Et ypperlig hjem, hytte- eller hybelsett. Trenger du flere gryter? Vi selger grytesett med flere gryter i ett. Våre gryter sørger for en jevn varmefordeling slik at det blir enda enklere å lage god mat. Leter du etter en gryte til induksjonstopp?


De fleste av våre gryter og kasseroller kan brukes på alle platetopper - også induksjon. Se vårt store utvalg av gryter, kjeler og kasseroller fra kvalitetsmerker som Fiskars, Tefal, Le Creuset, Scanpan og Invite. Gyter, kasseroller og panner finnes i forskjellige materialer. Bestill på nett eller kom innom oss i. Støpejern er magnetisk i seg selv, mens utstyr i rustfritt stål og aluminium krever en magnetisk bunn som inneholder jern. Andre typer har en såkalt sandwichbunn, som består av lag i forskjellige materialer.


Kasseroller induksjon

I midten er det et magnetisk lag som gjør dem velegnet til induksjon. Bli en helt på kjøkkenet med riktig koke- og stekeutstyr! Kasseroller og stekepanner.


Vi har et stort utvalg av kasseroller , stekepanner, brødformer, langpanner og gryter som passer dine matlagingsbehov. Med ulike kvaliteter og størrelser på våre kasseroller og stekepanner finner du det du trenger for å lage de beste måltider. Gryter og kasseroller er viktige for at det endelige resultatet blir en suksess. De gjør matlaging til en ekte glede, øker komfort og lar oss få mest ut av ingrediensene og produktene. I tilbudet i nettbutikken Serviserfinner du gryter og kasseroller av rustfritt stål og Teflon.


Bakeren og Kokken har samlet et stort sortiment av kasseroller , ettersom vi vil at du skal kunne velge et produkt som er riktig for deg og ditt kjøkken, og som passer til dine bruksområder og forutsetninger. Velg mellom fargeglade kasseroller i emalje, eller rustfritt materiale i alle størrelser. Tykke bunner og vegger sikrer en jevn varmefordeling og ypperlige kokeegenskaper. Kjelene tåler bruk av alle slags redskaper og kan vaskes i oppvaskmaskin. Serien passer til alle typer platetopper, også induksjon.


Med Sabor Ultima har du stålkontroll på kjøkkenet. Serien består av syv forskjellige kasseroller , i tillegg til en sautepanne. Stort sett går alle gryter og panner bortsett fra aluminium bra på induksjon. Dagens tips er derfor Jernia som akkurat nå (mulig det er siste dag av kampanjen i dag) har halv pris på Partyserien til Høyang med slipp lett belegg som går til induskjon.


Testvinner med slippbelegg. Laget i rustfritt stål, med silikonhåndtak som ikke er varmeledende. Stram i designet, samtidig som den ivaretar funksjon og kvalitet. Meget god varmeledningsevne.


Kan brukes på alle typer platetopper også induksjon. Vi så også på rengjøring av grytene i etterkant. Vi presiserer at det er brukt induksjon under hele testen.


Rask levering, ferdig tollet. Vi har mange varianter, noen i rustfritt stål, andre i aluminium med slippbelegg. Bytt ut dine gamle kjeler med dette komplette Kaiserhoff grytesettet bestående av stk kasseroller og kjeler.


Du får kjeler i ulike størrelser, en sautépanne og en kasserolle. Det er et glasslokk for alle deler. Grytetsettet er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og er svært slitesterk. Kjeler, kasseroller og stekepanner fra Swordfish. Produktene kan brukes på alle platetopper, inkludert induksjon og rengjøres enkelt i oppvaskmaskinen etter bruk.


KASSEROLLER - ALUMINIUM. Elektromagnetisk induksjon er produksjon av elektrisk strøm ved hjelp av et magnetfelt. Fenomenet er av grunnleggende betydning for strømforsyningen. Både kraftverk og transformatorer virker ved hjelp av induksjon. Induksjon brukes også i enkelte husholdningsapparater, for eksempel i nyere kokeplater og i kontaktløse ladere.


Kjøp gryter og stekepanner på nett. Alle rettigheter reservert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg