mandag 5. februar 2018

Jotun deco blue

Jotun deco blue

Jede Woche neue Angebote. Stunden-Express Lieferung, Finanzierung möglich. At Deco schnell bestellen. Preise finden und vergleichen! Elegant, dyp og rolig.


Det er noe royalt og eksklusivt over denne fargen, noe som gjør at man lett fascineres. Sett den inntil de varme grå, beige og greige fargene og løft interiøret til nye høyder. Det är något kungligt och exklusivt över denna färg.


Något som gör att man lätt fascineras. Sätt den intill de varma grå, beige och greige färgerna och lyft inredningen till nya höjder. Färgen är en fin basfärg i hemmet för den som trivs med lite mörkare väggar. På datterens rom har de malt en hel vegg med dempet sort.


Jotun deco blue

Fargen blir behagelig, dempet og lun, en nydelig basisfarge i hjemmet for den som tåler litt mørkere vegger. Nydelig til beige, grå, grønn, hvit…. Uhemmet forelsket i Deco Blue.


Bloggere har allerede svingt penselen, og malt både vegger og møbler i sin nye favorittfarge. Vi snakker nesten blåsorte toner. En sofistikert dybde som gir noe helt annet enn sort.


Den skal dog benyttes med varsomhet, men sammen med de rette fargekombinasjonene er den spennende. Her fra Plaza Interiør sin jubileumsfest. Sparen Sie Geld auf GigaGünstig! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Hei igjen, Vi har nå malt stuen i deco blue og tidløs. Vi har funnet en sofa fra bolia som vi ønsker i fargen light grey i stoffet nantes (finner ikke fargekoden). Vi tok med deco blue og tidløs i butikken og har også prøvd hjemme med bit av stoffet.


Jotun deco blue

Gråfargen er nydelig til deco blue , men gråfargen kan få tidløs til å se litt gul ut. Deco Blue er en fantastisk fin blåfarge, som forandrer seg med dagslyset. Fargen går fra lys om morningen til mørk om kvelden, og er like vakker uansett tidspunkt på døgnet.


Fargen krever mye lys og gjerne store vinduer, og er fantastisk til brede hvite lister i Klassisk Hvit fra Jotun. Pauls Blue byttes ut i fargepaletten over. De antikke møblene og det mørke tregulvet er gjennomgående i leiligheten. Alle fargene kommer fra Jotun , og rosafargen på stuen heter Senses, mens spisestuen er malt i en lysere variant som heter Deco Pink.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


I tillegg til de fem tipsene over, anbefaler markedsdirektør i JOTUN , Evie Gaasholt, deg å tenke på hvilken type maling du bør velge. Vi ser at mange nordmenn ønsker en helt matt, eksklusiv overflate. Samtidig er det viktig å velge et produkt tilpasset ditt underlag og ditt behov, samt følge anbefalingene på spannet, sier Gaasholt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg