fredag 16. februar 2018

Mdf takpanel lengder

Pakken inneholder plater. Arbor Panel Takbord i MDF gir et penere resultat enn vanlig panel. De har et tiltalende utseende med den klassiske trestrukturen, men uten de skjemmende kvisthullene.


Takbordene er enkle å sette opp, du gjør det selv på noen timer. Kan også brukes på vegg. MDF -plate for bruk i tørre rom. Panelet består av enkeltstående panelbor hvilket gir enkel håndtering. En bred spikerfals i bakkant av bordet gir enkel montering med skjult spikring.


Produktet passer ypperlig til både nybygg og rehabilitering. MDF takpanel i malt panselstrøk, skrå skygge. Til montering på bjelkelag eller direkte på eksisterende tak. Lange lengder og stor bredde gjør det. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ferdigmalte panelbord som gir deg et flott og solid tak på rekordtid. Takpanel egner seg både til nybygg og renovering. Disse fås i meter, meter og meters lengde og de kan endeskjøtes. Ellers ser jeg ofte at de bruker panelplater og legger en list over skjøten.


Du får både MDF og takpanel i flere forskjellige farger og materialer. Velg noe lyst og trendy, eller noe mørkere for en mer tradisjonell norsk stil. Lekker kostemalt overflate og flotte skjøter som ikke åpner seg ved krymp. Samme frihet har du i taket. Panelbordene kan benyttes stående eller liggende på vegg.


Det er en liten v-fug i enden, som gir en liten uanselig skjøt. Best resultat oppnår man om endeskjøtene limes. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom.


Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. MDF veggplate er en plate beregnet for bruk i tørre rom.


TAKPANEL GLANSGRAD MONTERINGSVEILEDNING TAKPANEL PANELBORD. Enkle og stilrene takbord som gir taket et vakkert særpreg. Taket er i profilen Skygge skrå.


MDF panel er selvsagt også for bruk i taket. Må ikke monteres i rom med lengde over meter eller bredde over meter, uten at det legges inn en. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg