tirsdag 20. februar 2018

Sminkespeil 10x

Sminkespeil - bestill online her - års garanti - fri frakt! Gir deg den beste belysningen for å sminke, frisere eller velge antrekk. Finn de beste prisene på nettet. Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30.


Det finnes mange typer sminkespeil. Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x forstørrelse er noe for deg?

Vi har også sminkespeil med svingbar arm, frittstående eller selvklebende. Bestill et sminkespeil i dag! Bosigns sminkespeil er et fleksibelt og allsidig speil i stilrent og funksjonelt design, med det kombinerte sugekopp- og magnetfestet. Et godt sminkespeil gjør jobben enklere.


Hendige sminkespeil eller speil med forstørrelse. Speil på fot med belysning og. Sensorspeilet har visningsområde med 10x forstørrelse – ideelt for.


La deg inspirere og mellom alle våre speil her. d for at vurdere produkt.

Smart sminkespeil med eller 15x forstørrelse. Er sugekopper på baksiden slik du enkelt kan feste det på andre glatte flater. Perfekt å ha på badet på ditt vanlige speil. Simulerer naturlig sollys, slik at du kan se hele fargespekteret, noe som bidrar til riktig bruk av sminke og et perfekt resultat. Formålet med 10x -speilet er å forstørre og se flere detaljer, og dette speilet vil fungere godt når du kommer på nært hold.


Den anbefalte avstanden til speilet: ≤ 5-cm. Helt klart med perfekt belysning: Det er alt du har ønsket deg i et forstørrende sminkespeil. Vi har et stort utvalg i mange prisklasser på lager. Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Vi har sminkespeil som kan monteres på vegg og bordmodeller som kan lades opp.


Festes på speilet på badet. Rengjør ønsket overflate, og fukt sugekoppene på baksiden av speilet, før det plasseres og justeres. På denne måten vil det magiske speilet alltid være klart!


KICKS har alle typer speil for å legge makeup perfekt, enkle speil til sminkevesken eller håndvesken når sminken trenger en touch-up. LED-lamper lyser opp rundt speilet for at du skal se ordentlig når du sminker deg. Tweezerman LED Lighted Compact Mirror – 10X.


Med et vanlig speil på den ene siden og 10x forstørrelse, får du optimale forutsetninger for sminking. Moderne og praktisk sminkespeil som er perfekt for sminke, hårfjerning eller hår styling.

Velkommen til Eleven! Vi er en autorisert forhandler av skjønnhetsprodukter på nettet og i butikk, noe som betyr at alt det vakre du kjøper fra Eleven. Tru-lux lyssystem som simulerer naturlig sollys. Vi i Blush ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels.


Våre sminkespeil kommer i forskjellige størrelser og former, slik at du kan velge selv hva som passer deg og ditt hjem. Flere av sminkespeilene har to glassflater, hvor den ene speilflaten forstørrer slik at du kan fikse og rette på alle detaljene man ikke ser i et vanlig speil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg