tirsdag 10. oktober 2017

Tåkedis soverom

Tåkedis soverom

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Ta en titt og finn soverommet du alltid har drømt om. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommmene.


Tåkedis soverom

Blomster på soverommet. Riktignok i små mengder, siden de også krever oksygen om natten. Noen blomster i vinduskarmen eller på nattbordet er likevel helt innenfor.


Jeg har hatt lyst til å male en vegg på soverommet vårt lenge. Da vi flyttet inn i GodTid-leiligheten, så var alle veggene helt hvite. I sommer malte jeg en vegg på rommet til lille mr.


Tåkedis soverom

GodTi og nå står veggen bak sengen vår for tur. Soverommet har blitt et stadig mer prioritert rom. Nå som alt annet i huset har blitt så åpent, har det tvunget seg frem et behov for et rom der man kan ha alenetid borte fra resten av familien.


Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris. Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult, etc.


De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene. Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner.


Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Fargen blir mer blå enn grå. Har dere forslag til en varmere gråfarge i samme skala eller et hakk mørkere? Vi vil heller ha en lunere og varmere grå farge. Tåkedis oppleves kjølig og blå.


Tåkedis soverom

Valg av seng er viktig. Riktig seng kan både være et fint midtpunkt i et soverom , og er også veldig viktig for søvnkvaliteten. Men det er ikke like enkelt alltid å velge en seng. Sengen skal gjerne ikke være for myk og ikke for fast, men perfekt for deg og din kropp. Sengene våre finnes i forskjellige materialer og forskjellige prisklasser.


Hvilke farger passer til tåkedis (utenom hvitt og andre gråtoner)? Alt utenom sengen skal kjøpes nytt, så er åpen for alle forslag :) Sengen er lys eik, karmer og dør helt hvit. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Det er dessverre ikke mulig å laste opp PDF-filer. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Da er det ekstra deilig å legge seg i et rom med et vakkert interiør. Her gir vi deg gode tips!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg