fredag 13. oktober 2017

Formsydd satenglaken

Formsydd satenglaken i Fairtrade-merket bomull. Det krøller ikke og er nuppefritt. Prime er vår beste satengkvalitet. Alle produkter i serien har en trådtetthet på 3TC, noe som gjør satengen svært myk og behagelig!


Formsydd satenglaken

Det er ekstra strykelett og nuppefritt. Alle våre produkter i Soft-serien har en trådtetthet på 2TC. Våre satenglaken er av førsteklasses kvalitet, i tidløse farger og design.


Tidløse laken i mange utgaver. Hos Kid har vi et stort utvalg av laken i mange størrelser og farger! Velg mellom kappelaken, stretchlaken og formsydd laken. Laken til alle behov. Det skal være behagelig å ligge på, og dessuten skal det være slitesterkt, siden vi tilbringer mange timer.


Formsydd satenglaken

Med et laken fra Høie, slipper du med andre ord å irritere. Miks og match med våre fine sengesett. Denne varianten er ikke tilgjengelig,. Grand Design formsydd satenglaken med splitt - Til overmadrass.


Grand spesiallaken for regulerbar dobbeltseng med overmadrass. Snö formsydd satenglaken 90x200cm, hvit. GANTs laken lages av satengvevd bomull av fantastisk kvalitet, med en trådtetthet på hele 3(tråder pr tomme)! Fitted sheets eller formsydde.


Formsydd satenglaken

Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Holder på størrelsen selv etter mange gangers vask og holdes på plass av et elastisk bånd som følger hele kanten på lakenet. Vi har fasonglaken, kappelaken, overmadrasslaken og stretchlaken i ulike farger. Beregnet til bruk på overmadrassen. Et laken skal velges med omhu.


Før fra 29NÅ fra 1495. Egyptisk bomullslaken. Nydelig bløtt og mykt formsydd satenglaken i 1 bomull med en fantastisk glans, 5TC (trådtetthet), langfibret bomull.


Alt vårt sengetøy er øko-Tex sertifisert. Vi ønsker at du skal sove som på luksushotell hver natt hjemme i din egen seng! Strikk rundt kanten og sitter godt på madrassen1 bomull. Ekstra fin bomull fra Høie er fremstilt av kardet garn av høy kvalitet. Prøv selv og kjenn den behagelige følelsen mot huden.


Sateng formsydd laken 180x200x25cm. Rimelig bomullslaken (linon) som du får i antrasittgrå, creme og hvitt. Finnes i fargene: Hvit og Krem.


Formsydd satenglaken

Jeg har fått øynene opp for satenglaken etter kun å ha brukt Jersey laken hele mitt liv,. Satser på at det holder seg bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg