tirsdag 24. oktober 2017

Strai kjøkken erfaringer

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Drømmer du om nytt kjøkken ? Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Strai har et bredt utvalg unike kjøkkenserier i klassisk og moderne stil. Se alle våre kjøkkenmodeller her! Strai kjøkken er store her på sørlandet og kvaliteten er topp!


Absolutt på høyde med HTH som kanskje er mer kjent! Overbevist om at Norform ( Strai )er et supert valg. HTH pga pris og fordi de hadde noen skuffer som passe bedre på vårt kjøkken mht mål. Har forresten hørt at strai kjøkken har bedre kvalitet enn di fleste. Om det stemmer vet jeg ikke.


Men er fornyd md vårt. I år har vi designet og produsert kvalitetskjøkken i Kristiansand. Og siden litt av sjela vår ligger igjen i hvert.


Vi hadde på forhånd funnet ett kjøkken fra Strai som vi likte, og ønsket å se på. Da vi kom in i butikken i Fyllingsdalen, tok det lant tid før vi fant noen som kunne hjelpe oss, og da vi fikk hjelp fikk vi vite at det var midt i lunsj tiden, så det var ikke så mange tilgjengelig. Både Strai og Greno, som i utgangspunktet lå et stykke over de andre hadde mye å gå på og erfarne konsulenter. Begge ga meg rabatt på grunn av kampanje og endte opp på ca samme pris.


Det som skilte dem var at Strai hadde fylt skuffer og skap med billigste innmat for å holde prisen nede mens Greno hadde den beste innmaten. Har ikke sett strai kjøkken før - men veldig mye fint! Jeg syntes det er enkelt å se forskjellen på kjøkken når man ser de i utstilling. Da ble jeg stum fordi det hadde jeg ikke ventet.


Jeg byttet ikke pga denne lille feilen. Jeg skal handle enda et kjøkken snart til en leilighetet jeg lager i 1. Dette er mine erfaringer og det er vel like mange meninger som det er lesere. Sigdal kjøkken denne gangen!


Endre frontene Ønsker du det helt spesielle preget, det som ikke alle andre har, kan du heller be en møbelsnekker om å lage nye dører til kjøkkenet ditt, råder Ramsøskar. Før du går til innkjøp av nytt kjøkken , bør du ifølge interiørarkitekten også se på totalkostnadene på kjøkkenet. System-Bedrift Siste oppdateringer for bedrifter finner du på Enhetsregisterets hjemmesider brreg. LES OGSÅ: – Smarte løsninger på kjøkkenet handler i stor grad om praktisk innredning av skap og skuffer, som gjør hverdagen lettere. Noen som har erfaringer å dele med disse to leverandørene?


HTH, Kvandal, Drømmekjøkken, Strai og Marbodal til IKEA. Kjøkkenprosjektet – mine erfaringer fra oppussing av kjøkken. Jeg var innom Kvik, Elkjøp, Ikea, HTH, Strai og Greno. Deres rimeligste modell, Glatt hvit, tilhører Komfort gruppen, som skal være litt enklere og rimeligere.


Utførelsen er klassisk og moderne, og kjøkkenet er levert ferdig sammensatt og har moderne, dempede skuffer med fulluttrekk. Det fulgte med et minimalt L- kjøkken , og vi har vært hos. Få ting skriftlig er godt tips, og takk for erfaringene med Strai , det hørtes akkurat. Strai åpnet nylig dørene til sin nye, storslagne butikk på Skøyen, her får du.


Premium malt Shaker kjøkken fra STRAI i enebolig. Erfaringer med Ikea kjøkken og integrert vaskemaskin Funker sansynligvis veldig fint. Du trenger et 35mm sylinderbor for å bore hull til hengslene (6- hos Biltema). Vi har et Strai - kjøkken fra slutten av 90-tallet, i tidsriktig mørkeblått. Nå ønsker vi å sette det bort til sprøytelakkering, enten hos billakkerer eller andre profesjonelle.


Hva bør vi tenke på, som vi kanskje ikke har tenkt på allerede? Har veldig lyst til å høre om andres erfaringer , OG se bilder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg