torsdag 5. oktober 2017

Bohus flexa seng

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Senger til lave priser.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Danske Flexa har 40-års erfaring med utvikling av barneromsmøbler, hvor sikkerheten er ivaretatt i hht alle gjeldende regelverk for barneromsmøbler. De aller fleste Flexaproduktene forhandles eksklusivt hos Bohus.


På jakt etter en barneseng som både er trygg og en drøm å sove i? Se våre mest populære barnesenger her. Produktene har et skandinavisk design og er utviklet spesielt for å dekke barns behov for lek, søvn og læring. Sikkerheten er ivaretatt iht alle gjeldende regelverk for barneromsmøbler. Pent brukt FLEXA CLASSIC seng 90x2med uttrekksseng og sengebunn. To skuffer med hjul under sengen for praktisk oppbevaring.


Bohus flexa seng

Madrass følger med til uttrekkssengen. Fin og lys seng i hvitvasket furu Material: Tre, Furu Del av serie med byggesystem som gir mulighet for å bygge om til annet produkt. FLEXA utvikler moderne skandinavisk interiør for babyer og barn. Alle FLEXA -produktene er designet for å skape et trygt og stimulerende miljø som tilpasser, vokser og forvandles for å møte barnas løpende utviklingsbehov og for å skape funksjonelle, lekne og bærekraftige romløsninger. En seng for hvert barn og dets behov.


Børn vokser hurtigt, og FLEXA udvikler senge, der kan vokse med barnet. FLEXA laver børnemøbler, som kan ombygges i takt med at barnet vokser. Du kan derfor designe præcis den seng , der passer til dit barns behov, og lad dem følges ad i deres udvikling. Vi elsker den smarte Flexa sengen med ekstra uttrekkseng til overnattingsgjester og oppbevarings-skuffer!


Flexa baby- og barnemøbler har høy kvalitet og et prisvinnende design -Vinder av RedDot Design Award. Vi har et stort utvalg senger. Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bolig.


Finn det nærmest deg her. Og spesielt hyggelig er det at den er nedsatt. Barnerom med FLEXA fra Bohus For noen dager siden kom mannen min hjem fra Bohus med en henger full av møbler, til både Hannahs og Olivias rom. Vel, en henger hadde kanskje ikke vært nødvendig da alt var flatpakket og vi kanskje hadde fått plass i stasjonsvogna. Klikk på hjertesymbolet ved et produkt for å legge det til i ønskelisten.


Bohus flexa seng

Når du har fylt opp ønskelisten med varer kan du få listen tilsendt. Flexa Hit seng Det er visse ting, som hører seg til et barnerom. Det gjelder fx en seng , et skrivebord og også gjerne en slags kosekrok.


Disse sengene er virkelig forseggjorte, i heltre med gjennomførte detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg