fredag 13. oktober 2017

Kobber interiør 2016

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Det er svært populært å drysse interiøret med gull, kobber og sølv. Denne interiørtrenden gir rommene en lun stemning på kalde kvelder.


Kobber interiør 2016

Tenk mykt mot hardt og kaldt mot varmt når du innreder, og ikke vær redd for å blande materialer og strukturer. Det er ofte de små forskjellene som gir hjemmet ditt det lille ekstra. Pastellfarger og kobber er populært i interiøret. Mintgrønn pastell er friskt og lett. Den har figurer formet i gull og gullfarget keramikk og porselen, stoffer som velur og lin, grønne planter og grønn marmor, og farger som sort og teak.


Kobber er det eneste fargede metallet ved siden av gull. Det er lett å forme, og fordi det har høy termisk ledningsevne brukes det ofte i kasseroller. Rent kobber er mykt, derfor legeres det gjerne med andre grunnstoffer for at det skal bli hardere, og slik får vi for eksempel messing. Hvilke farger skal vi male med i år. Her får du god informasjon om årets trender.


En vakker detalj til entreen…. Har du sett knaggene og kleshengerne vi. Trendy interiør i kobber. Du skal ikke være redd for å kjøpe tilbehør i kobber og messing denne sesongen.


Med spraymaling er det lett å forvandle gamle ting til nye. Med trendy farger som passer til nåtidens interiørtrender, kan vi forlenge livet til gamle, kjære ting, og samtidig sette prikken over i-en i interiøret. Blank eller matt rustikk kobber …? Det nye blandebatteriet i kobber på kjøkkenet var blankt og skinnende ved montering, men som forventet tok det ikke lang tid før det begynte å oksidere.


Det har blitt litt ujevnt etter fingermerker eller annet søl, og litt mørkere og mer patinert hver uke. Dette kan vi også se i høstens ulike interiørmagasiner som er tydelige på å vise frem denne vakre trenden. Men kobber kan mer enn som så… Kombiner gylne varme kobber med mørkt tre, fløyel og jordnære farger. Metalldetaljene på vårt drømmekjøkken ønsker vi skal være i kobber. Hjemme har vi endel kobber i interiøret , som kjøkkenklokke, lamper og lysestaker.


Dette kommer til å bli perfekt sammen med det svarte kjøkkenet og teglsteinsveggen. Så derfor falt vi pladask for den flotte steikeovnen fra Kupperbüsch i sort med kobberdetaljer! Det er i interiørets detaljer du skaper et personlig hjem.


Kobber interiør 2016

Se vårt utvalg av sesongens puter, tekstiler, vaser og lysholdere og sett sammen din egen stil. Mange er de som har et anstrengt forhold til kobber etter 80-tallets kjøkken. Vegger malt i mørke farger overlesset fra gulv til tak med kobbergjenstander.


Nøkkelordet når det gjelder kobber , for ikke å gå i 80-tallsfellen igjen må være less is more? Danske Nordal har alltid fingeren på pulsen og her var det også interiør med kontraster i sort og duse juvelfarger som var den viktigste trenden. Her var også et stort utvalg av metaller særlig messing, gull og kobber og selvfølgelig naturmaterialer. Keramikk med grafiske mønstre i sort hvit var også å se flere steder. Fargenes vei tilbake til interiørene har gått langsomt, men da ifi.


Kobber interiør 2016

Bohus har er stort utvalg av interiør. Få inspirasjon hos Bohus. Interiør til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg