onsdag 18. oktober 2017

Dekk klister

Dekk klister

Se utvalget av felger og dekk på nett. Ta kontakt med ønsket butikk. Rask leveranse og lavprisgaranti. Dekk av topp kvalitet. Hjemleverte dekk rimelig fra vår nettbutikk.


Dekk klister

Mulighet for avbetaling. Turtle Snow Grip legger en form for tyggegummi lag på dekkets kjørebane. Kan brukes på personbildekk, MC- dekk , sykkeldekk og sko med gummisåle. Flasken rekker til ca. Produkttype: Frostbeskyttelse.


På lager (1-arbeidsdager leveringstid til butikk) Lagerstatus. Har prøvd klister , men det slites av veldig fort. De siste årene har jeg hatt et sett hurtigkjettinger liggende i bilen, og under ekstreme forhold har de vært til nytte et par ganger. Ikke noe å kjøre langt eller fort me men gir godt feste og god fremkommelighet. Turtle Wax kjetting på boks øker dekkenes gripeevne på glatt føre.


Dekk klister

Ser at det selges klister som man kan spraye på hjulene. Noe annet jeg kan feste på dekkene til jeg får vinterdekkene mine? Kan kjøpe kjetting å feste på, men det er vel ikke lov å kjøre med disse hele tiden?


Blir litt slitsom å skifte hver dag det er tørt på veiene. MC- dekk er dyrt og det er ikke alltid like trivelig å bla opp tusenvis av kroner når sommeren og den dyre ferien står like om hjørnet. Men du bør finne andre måter å spare penger på enn å kjøre rundt med slitte MC- dekk , det kan nemlig bli en ytterst dyrekjøpt erfaring.


Vianor er Nordens ledende dekk - og bilverkstedskjede, med over 9avdelinger i land. Bruk ditt registreringsnummer og finn rett dekk til din bil. NOK 12-NOSRAM DEKKSPRAY FOR TEPPE. Klisteret er enkelt å bruke og det fungerer utmerket som akutthjelp når det er glatt og isete på veien. Returner varen uansett grunn inntil dager etter.


Vi fører dekk i alle prisklasser og fra forskjellige fabrikanter for å være sikker på at vi kan levere dekk av god kvalitet til nettopp DIN bil. Kjøp dekk og felger hos våre forhandlere, eller på nett. Dette løses ved å ha klister i bunn og så dekke med. Også kan du kjøpe sånn dekk klister som er på mange bensinstasjoner.


Dekk klister

Er det jevnt kaldt så skal. Disse skrupiggene har holdbarhet som ingen andre skrupigger. Varierende dybder, bredder og utstikk sikrer at du vil oppleve optimalt grep i dekk , belter eller sko på is, snø, gjørme, glatte steiner eller isete fortau.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg