fredag 20. oktober 2017

Drikkeflaske swell

Drikkeflaske swell

Du kan enkelt shoppe alt du trenger til jakt, friluftsliv og hund hos Widforss. Finn Swell Drikkeflaske. Vi har drikkeflaske og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Rask levering 3-dager!


Fri frakt over 5Kr. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. En drikkeflaske er ikke bare en drikkeflaske. Støtt miljøet og hold drikken din varm i opptil timer, eller kald i opptil timer.


S’well-flasken er designet og utviklet av Sarah M. Holder ekstremt godt på temperaturene, både varmt og kaldt. Ta den med på kontoret, stranden, i parken, på tur eller trening. I butikken vår som ligger i Heimdal sentrum litt sør for Trondheim jobber vi sammen med lidenskap for klær og interiør. Flaskene kombineres med mote og funksjon, og skal erstatte.


Drikkeflaske swell

Our Stainless Steel Water Bottles are vacuum insulated. Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gode produkter på tilbud.


Skjønnhetsprodukter på nett. Beste Priser PÃ¥ Drikkeflaske. Hold deg oppdatert på våre tilbud og nyheter! Med en fin drikkeflaske har du alltid vann tilgjengelig og kan holde deg hydrert hele dagen.


Her finner du alle våre vannflasker egnet for utflukter og friluftsliv. En god og solid vannflaske er i tillegg alltid nyttig å ha med på tur, da det kan være langt mellom vannkildene. Men den er grei å åpne og lukke – og veldig fin å drikke av.


Flasken kan festes til sekk eller liknende, i ringen på korken. Enkel konstruksjon i toppen som er lett å få rengjort. Lekker noe, men ikke mye. Vårt utvalg byr på hele spekteret av sportsernæring, treningsklær og utstyr. Bestilling av produktene gjøres enkelt og greit på nett!


Drikkeflaske swell

Munningen på flasken passer de fleste størrelser på isbiter om du ønsker en ekstra kald drikke. Swell drikkeflaske er en termoflaske av rustfritt stål og selvfølgelig helt uten noen skadelige stoffer. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home. Vannflasker til sport og fritid.


Ta med en vannflaske på turen eller treningen, eller sørg for alltid å ha en flaske med vann stående på skrivebordet, så. Test av treningsflasker. Det er deilig å slukke tørsten på trening. Hydrering under økten er ikke nødvendig med mindre treningen er langvarig og intensiv, men det er godt og praktisk å ha en flaske for hånden. Se utvalget i nettbutikken vår, og bestill online eller besøk din nærmeste Tilbordsbutikk.


Reusable insulated stainless steel water bottles.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg