fredag 6. oktober 2017

Sonax felgrens

Sammenlign pris med oss! Middelet er svært effektivt, løser opp alle typer smuss (også gjenstridig bremsestøv) og har en hurtigvirkende formel som endrer farge til lilla når middelet er ferdig med å virke (3-min). Spray på, la virke og skyll av. Produkttype Felgrengjøring Forp. Dette er felgrensen for deg.


Er du entusiast eller amatør – du trenger bare en felgrens.

Trygt og effektivt på en gang! Høyeffektiv formel som reagerer med og løser opp hardtsittende bremsestøv. Hurtigvirkende akselerator som gir en fargeindikasjon når midlet har virket tilstrekkelig lenge.


Kraftig felgrengjøring for rask og effektiv fjerning av bremsestøv, smuss og asfaltflekker. SONAX FELGRENS XTREME 7ML. Synes denne er et greit alternativ til f. P21S og Rimhvis man ikke vil sløse bort godsakene på venners biler osv.


Testfelg ble ene bakfelgen på mammas Opel Vectra.

Felgrens og beskyttelse Dekk og felger på bilen tar i mot alt fra skitt og salt til asfaltkanter og grus. Med en god felgrens får du ikke bare et skinnende resultat, du får også en langtidsvirkende og beskyttende finish som styrker felgene dine mot nye turer på veien. La den virke i minst minutter for best effekt.


Testvinner i Autoblid Sportscar. Syrefritt middel som er skånsom mot felgene! Klarer all krevende avfetting, også flyverust. Skånsom mot plastdetaljer. Sonax Xtreme Felgrens 500ml.


Fargeindikerer når middelet har virket ferdig. Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Fjerner meget effektivt fastbrent bremsestøv uten. SWISSVAX WHEEL SPRAY FORTE 500. Kapsler inn overflaten og gir varig beskyttelse i tillegg til ekstra glans.


For skånsom og effektiv rengjøring. Rengjør uten å ripe opp - passer alle felgtyper. Børsten kommer til selv på vanskelig tilgjengelige steder. Velegnet til alle typer felger.


Last ned sikkerhetsdatablad (PDF) IT-4Wheel Wash Gel.

Lagerføres i Norge og sendes over hele landet med lynrask levering. Skum opp såpen med vannstrålen, vask ovenfra og ned. Vask med vaskehanske eller en spesialvask. Skyll med rikelig rent vann og tørk av overflaten. Jeg tenkte jeg måtte vise dere denne plastrensen jeg kjøpte igår.


Jeg har alltid sagt at jeg plages med inngrodd møkk i plast og det et ikke fint i lyst interiør. Sporingsnummer har du fått på SMS. For andre henvendelser kontakt oss på e-post.


Vi svarer innen kort tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg