fredag 27. oktober 2017

Hvit lin passer til

Hvit lin passer til

En varm og grålig farge med klare røde undertoner. Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige lintekstiler. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Hvit lin passer til

Jeg har falt for fargen hvit lin , men lurer på om den passer til et varmt eikegulv? Ser at dere skriver på bloggen at man bør velge en farge med gul eller rød undertone når man har varme gule eikegulv. Vil jeg kunne bruke Mohair til hvit lin eller bør jeg heller gå for Marrakesh? Vil klassisk hvit fungere på lister?


Hvit lin er en varm og grålig farge med klare røde undertoner. De skal også passe til gulv, kjøkkenfronter og møbler. Mange velger ferdigmalte vinduer og dører.


Eggehvit passer til alt, men ifølge fargeeksperten gjør den altså ikke det. Det er en gulaktig hvit tone, som ikke står like godt til. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit , Letthet, Egghvit og Bomull. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Lin stoff metervare passer perfet for å sy gardiner med gardinbån gardiner som tres på gardinstang, rullegardiner, liftgardiner, klær til damer og herrer, barneklær, sengetøy, sengetepper, duker, servietter, løpere, håndklær, m. Lin stoff skaper modern eller retro interiør til ditt hjem eller feriehus. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Gardinene rammer inn vinduet ditt på en nydelig måte. De tynne lingardinene har et spesialbånd som gjør at de passer til alle oppheng som gardinstang, skinne, fingerkroker eller ringer.


Hvit lin passer til

Lin kraftig er laget av viskose og lin. Stoffet kan brukes både til klesplagg og som duk. Velg det linstoffet som du synes passer til det neste store kreative prosjektet ditt.


Har malt hele stua i hvit lin , eller greige som det så fint heter. Skal i samme slengen ha ny sofa, men er usikker på hva slags farge som passer ? Hvite gardiner, og en blanding av hvite og mørke robuste møbler ( ala bombay). Den er ikke hvit som man kanskje skulle tro ut fra navnet, men grå. Har hvite lister til (ferdigmalt i fargen bomull). Synes fargen passer veldig bra til hvite møbler, men har også noen ganske.


Hvit lin passer til

Ja, som de andre over her sier så er den mer grå. I stuen har jeg en vegg som er Hvit Lin og resten er hvitt. Disse passer fint til farger med varme undertoner som klassisk beige og varme gråfarger. Hadde definitivt valgt antikkgrå med hvitt i, det er en varm farge som ikke heller mot blått eller lilla. Den vil også passe utrolig godt med gulvet ditt.


Mal den i de rommene den er tenkt til først, så hadde jeg deretter forsøkt meg på fargeprøver igjen på de andre rommene før det endelige valget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg