tirsdag 31. oktober 2017

Leire teknikker

Lang erfaring av langsiktig og fremgangsrik bemanning. Vi finner ambisjonsrike talenter til din bedrift. Kontakt Academic Work i dag! Leire er et plastisk materiale, noe som innebærer at du kan forme den med hendene så lenge den er våt.


Leire teknikker

Man kan i tillegg til dette støpe med flytende leire eller porselen. Leire Teknikker for Kids Tradisjonell leire tilbyr en opplevelse for barn i motsetning til det som finnes når de bruker butikk-kjøpte deiger og sculpting andre enn leire materialer. Leire er et materiale som ikke forbindes med norsk byggeskikk, men ser man litt tilbake i historien, finner man mange eksempler på en jordbyggetradisjon.


Da har vi kommet til uke og Gruppe har tatt over bloggen. Vi har lært teknikker : Klemmeteknikk Dreieteknikk Kasteteknikk. Modul omhandler leire.


Leire teknikker

Skal du forme og være kreativ med leire , så har vi mange spennnende produkter. Du finner både tradisjonelle leiretyper blåleire og rødleire, samt selvherdende leire som er utrolig enkel å arbeide med. Når leire omdannes til keramikk må fuktigheten i leira kunne slippe ut for å unngå sprengning.


Skulpturen må derfor hules ut. Begitning er flytende leire med farge som påføres mens leira er fuktig. Teknikken krever at keramikeren er lett på håndå, ellers er det lett å blande underlagsleira med de fargene som legges på. Grunnleggende teknikker. På dette kurset lærer du grunnleggende teknikker og får en innføring i det å jobbe med keramikk som formingsmateriale.


Leire teknikker

All keramikk må råbrennes for å tåle glasering. Kurset går over uker, mandager kl. Ta med notatbok og forkle! Siste frist for avmelding er uke før oppstart. Das Pronto leire , kg.


Play-Doh Fun Factory,. Du kan også være interessert i. Allroundpensel som passer til alle teknikker. Keramikk laget med leire. Leiren kladder ikke og kan formes for hånd eller med former.


Materialet passer til større skulpturelle former og små detaljerte arbeider. Lufttørker på timer. Myk, smidig og lett leire som også passer for små hender. Den tørre, matte overflaten kan males med de fleste hobbymalinger.


Et utmerket hjelpemiddel innen alle teknikker , tegning, maling og modellering. Inneholder pakker à 60g. Et godt alternativ til tegnestubb.


Benyttes blant annet til blanding av pastellkritt, skyggelegging med mer. Tips om modellering med selvherdende leire Som navnet antyder, selvherdende leire , også kjent som lufttørkende leire , tørker av seg selv når de utsettes for luft. Tuppen er laget av silikon, slik at de fleste typer leire , lim, gips og maling ikke vil feste seg. Selvherdende leire er praktisk å bruke hjemme når du ikke har tilgang til en ovn.


Kjevle ut en plate for bunnen og bygg opp vegger ved hjelp av å legge pølser runde for runde. For å kunne lage mange like bruksgjenstander er gode dreieferdigheter viktig. Som råstoff brukes leire og kaolin og i tillegg en rekke naturlige eller raffinerte mineraler og et stort antall kjemikalier, særlig metalloksider. Når keramikeren dreier, formes leiren ved at den trekkes opp med hendene mens dreieskiven roterer.


Leire teknikker

Andre teknikker som brukes er pølseteknikk, relieff og støping. Etter tørking kan produktene dekoreres, brennes, glaseres og brennes igjen. Huggingen av steinen kan foregå direkte (taille directe) etter en liten idéskisse, slik for eksempel Michelangelo arbeidet, men vanligvis utfører kunstneren først i leire en modell i full størrelse, som så blir støpt i gips, og gips-modellens form blir deretter ad mekanisk vei, ved punktering, overført til steinblokken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg