torsdag 12. oktober 2017

Bålpanne jula

Bålpanne jula

Se alle våre bålpanner. Det du egentlig ønsker deg. Sjekk ut bålpanne jula. Finn bålpanner i vårt brede sortiment av populært friluftsutstyr og tilbehør. Du kan enkelt shoppe alt du trenger til jakt, friluftsliv og hund hos Widforss.


Bålpanne jula

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Velkommen til oss på Jula ! Oppdag hva vi kan tilby deg! Skap følelsen av leirbål i din egen hage.


Mindre modell av en tradisjonell hengende friluftsgrill. Lag mat eller tenn et bål og få herlig varme. Jula er over og tida var komen for å kasta ut juletrea.


Bålpanne jula

Her er ein plass for alle, kor det er bord og bålpanne som kan nyttast. Kvar dag i jula og i romjulsveka vert det skrive ein notis som skildrar jula i Uskedalen før. Og jula er tradisjonelt toppsesong for branner både på hytta og hjemme. Samle hele familien rundt varmen fra en bålpanne ! Vi har også bålpannetilbehør som kan gjøre utekosen enda mer sosial.


Selve bålpannen henger over bakken på ett stativ med kraftige ben. Pannen er produsert i kraftig støpegods, 2mm tykt. Det er lite som slår kosen man får med bålpanner og utepeiser. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Diameter 60cm, Grillrist, Oppheng til. En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året. Bålpanna består av ei gryte hengende i kjetting på et stativ av tre bein.


Gryta er laget i svart emaljert stål og kan enkelt justeres i høyden. Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget. En bålpanne med stativ vil garantert gjøre kveldene utendørs enda hyggeligere! Det er fortsatt noen uker igjen til jul , og noen synes kanskje det er litt tidlig å tenke på jula , men sesongen for julemarkeder er i full gang.


På Østgård skole har det blitt en tradisjon med julemarked før jul , mens det i Vorma gårdsbutikk ble ønsket velkommen til julemarked for første gang denne helga. Bålpanne - det perfekte utekjøkkenet av Felleskjøpet. Kjøp peis av fagfolk! Gjør det enkelt å flytte bålpanna på alle flate og faste underlag.


Sunwind bålpanne Embla fungerer både som et koselig og sikkert bål, og som en praktisk grill. Selve understellet er laget av svartlakkert stål. Hjulene er svingbare med slitebane i gummi, hvor to kan låses. Understellets runde plate beskytter underlaget mot strålevarme og glør.


Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Varene sendes vanligvis innen 2-dager. Med unntak av høytider, som f. Smart bålpanne fra Traeger som er perfekt til en hyggelig aften på terrassen sammen med familie og venner. Alt ligger til rette for hyggelig samvær på deilige sommerkvelder og samtidig kjenne varmen fra bålpannen.


I julen skal vi ikke bare kose oss med litt ekstra god mat, vi har også ekstra god tid til å sitte til bords, enten det er en høytidelig julemiddag, jakten på mandelen i grøten eller en sen og lang julefrokostfrokost sammen med familien. Uansett anledning er det ekstra hyggelig å samles rundt et pent dekket og pyntet bord. For en hyggelig ting å dele med naboene! Har ikke erfaring med sånn ordentlig greie, vi har bare en billig en fra jula , men det er både hyggelig og godt å bruke til matlaging. Jeg har en billig bålrigg fra XXL hvor det henger rist.


Bålpanne jula

En utepeis skiller seg fra en bålpanne ved at den har åpningen vendt utover slik at selve ildstedet er synlig, samt en skorstein som fører røyken oppover. Her kan du se vedkubbene brenne med varmende, levende flammer. Ja, det er koselig med peis ute!


Mange forbinder påskeferie med pølser på bål. I år faller imidlertid påsken så sent at det ikke er lov å tenne bål. Men har du en grill eller en bålpanne i hagen hjemme eller på hytta kan dere lage mye god mat ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg