mandag 16. oktober 2017

Hvit lin stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. En varm og grålig farge med klare røde undertoner.


Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige lintekstiler.

Hvitt er ikke hvitt , – så enkelt kan det sies. Men likevel så vanskelig. Vi har gulaktige hvite toner, grålige hvite toner, rødlige hvite toner og grønnlige hvite toner…et helt hav av hvite toner.


Og ettersom de aller fleste av oss har hvite detaljer som skal fungere inntil veggfargen, angår dette oss alle. Klassisk Hvit er for meg den perfekte detaljfargen med sitt rene og hvite uttykk. Soft plafond er en stor tekstil lampe fra Belid. Lin stoff i hvit farge.


Flott til soverommet, stuen eller entreen! Gir veldig godt og behagelig lys.

Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling, og for å slippe eventuelle varmeflekker på skjerm. Grå på vegger i stue nummer som er biblioteket. Klassisk hvit på alle lister i taket, dørkarmer, dører og radiatorer. Her går vi for antikkgrå med en dæsj hvitt i som vi nettopp fikk prøve på. Altså ikke washed linen eller nøytral som på bildene.


Deco blue på stue nummer to hvor vi også maler listen ned til gulvet. Skap en lun og behagelig stemning i stuen. Hos oss finner du tidløse og komfortable møbler som gjør stuen din unik. Jeg har falt for fargen hvit lin , men lurer på om den passer til et varmt eikegulv?


Ser at dere skriver på bloggen at man bør velge en farge med gul eller rød undertone når man har varme gule eikegulv. Vil jeg kunne bruke Mohair til hvit lin eller bør jeg heller gå for Marrakesh? Vil klassisk hvit fungere på lister?


Gardiner i lin er tidløse og kan brukes hele året. Egner seg til både stue og soverom. Du kan velge mellom varmt og kaldt, grått og gult, eller kanskje den kalde, hvite nyansen brukket mot grå?


I min jakt på den perfekte hvitfargen er jeg kommet over et helt hav av nyanser, men med god eksperthjelp har jeg endelig klart å begrense utvalget til tolv. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem.


Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Noen som har erfaring med fargen hvit lin ? Jeg lurer på å ha den i stuen , men er redd den vil virke blå eller lilla. Inneholder litt grønt noe som gjør den perfekt sammen med blå, grønne og mintaktige farger.


En svakt grålig hvittone. Her får du en beskrivelse av alle fargene i det nyeste LADY-fargekartet, med tips til hvilke hvitfarger som passer best inntil: blått tema, grønt tema, hvitt tema. Populære greige farger som f. Ting har gått litt fort for seg og jeg har gjort ting i litt feil rekkefølge. Har malt hele stua i hvit lin , eller greige som det så fint heter.


Stuen er malt i fargen Hvit lin fra Jotun og har sofa fra Bohus, Ray sofabord fra Department, Eos lampe fra Vita, gyngestol fra Hübsch og. Jeg ønsker en ganske lys farge i stuen , men ikke hvit ! Snust litt på hvit lin , men usikker på om den er for mørk. Stenvasket lin er veldig mykt og behagelig mot huden, og er både romantisk og røft i stilen.


I tillegg er det mer slitesterkt enn bomull. Dempet gulaktig hvit , med et hint av grått. Står flott til gråbeige og andre dempede, kulørte toner. Den er mindre gul og mer dempet enn Egghvit. Gråaktig hvit , med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme.


Vi har alltid et godt kjøp på ferdigsydde gardiner til alle husets rom. God lengde, mye rødt, litt hvitt og ett koselig mønster, på denne modellen små, litt pussige nisser. Henges opp med løkker på gardinstang og passer i stue.


Halvtransparent i polyester og bomull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg