fredag 27. oktober 2017

Ikea dekkside

Dekksider brukes på enden av en rad med kjøkkenskap. Velg enten en dekkside med samme farge som frontene på kjøkkenet ditt for et jevnt uttrykk, eller bryt opp fargene på kjøkkenet med en annen type dekkside som kontrast. Dekorlister kan brukes på mange måter. Les om vilkårene i garantiheftet.


Fest en dekkside til siden på skapet ytterst på rekka.

Har brukt 3cm av plata så mye igjen hvis man trenger dekkside. Hvis du skal ha et høyskap, monterer du først en dekkside på det. Fôringer brukes mellom skapene og veggene for å oppnå et strømlinjeformet.


Personlig ville jeg nok valgt dekkside i samme glans som frontene. Du kan også velge skuffer, skap eller en kombinasjon av disse. Fronten heter Veddinge hvit (den gamle Applåd) og på toppen ligger en dekkside (også fra Ikea kjøkken) som er tilpasset i størrelse for å passe og belagt med marmorfolie fra Panduro.


Håndtakene er fra Ikea , jeg har spraylakkert de med sort matt lakk. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.

Besøk et varehus eller våre nettsider. Hos de jeg monterte opp var det side av underskap som vender ut mot stue, da valgte jeg kort dekkside siden sokkel er trukket en del under skapet, I tillegg var det ikke kjøpt høyere dekkside fra Ikea. Ubrukt Kungsbacka dekkside frå Ikea selgast, då vi ikkje fekk bruk for denne. Hentast på Sunde i Førde.


Sjå lenker for informasjon: Kungsbacka svart. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. De rare målene er for å få pen tilpasning i overgang mellom benkeplaten og dekksiden. Vi har halvøy, så vi har kun en dekkside.


Fyren vi bestilte av på IKEA var utrolig hjelpsom og veldig flink slik at vi fikk platene perfekt tilpasset og kantene avrundede der de skulle være det. Benkeplata over maskinen hviler på dekkside som er festet til benkeplate og bakvegg med vinkelbeslag. Dekksida er ikke skrudd fast i gulvet (parkett), men den holdt seg noenlunde i ro både før og etter oppvaskmaskinen kom på plass. Ikea et splitter nytt kjøkkensystem, Metod. Ja, det vil også komme nye fronter, men det er selve kjøkkenskapene som blir nye, og Faktum, kjøkkenet som kjøpes av rundt 40.


Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Skapene skal ikke skrus helt opp. Da får dere ikke opp dørene og det blir ikke pent.


Om ikke lenge kan dette scenariet være fortid – for nå skal Ikea -møblene snart klikkes sammen.

En haug med muttere, bolter og små trebiter. Jeg monterte Ikea kjøkken på ei hytte (les langt til Ikea ) hvor det ble endringer i kjøkkenløsningen når vi skrudde opp kjøkkenet. Vi sto da med et skap som var for bredt, vi kappet topp og bunn til riktig mål og vi fikk ferdig kjøkken minus en dør som var for bred. Med Elkjøp er det enkelt å installere nytt Epoq-kjøkken eller vaskerom.


Se vår monteringsanvisning for montering av Epoq kjøkken. Skaffa dig ditt drömkök på IKEA. I den här korta filmen kan du steg-för-steg se hur du gör för att installera ditt IKEA kök. Du får veta i vilken ordning du installerar allt och får dessutom viktig säkerhets- och avståndsinformation.


Den här filmen hjälper dig att få ditt IKEA kök på plats på ett snabbt och smidigt sätt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg