onsdag 25. oktober 2017

Utekjøkken med tak

Utekjøkken med tak

Finn de beste prisene på nettet. Det trenger verken være veldig voldsomt eller veldig dyrt. En grill eller bålpanne, litt tilbehør og noen smarte tips er alt som skal til. Det vil dog gjøre utekjøkkenet ditt tyngre - så det egner seg best til et utekjøkken som skal stå på samme sted hele tiden. Hvis du ønsker et stasjonert utekjøkken , kan du også velge å mure det opp med for eksempel murstein eller store porebetongblokker, og deretter velge en bordplate i for eksempel rustfritt stål.


Nettet holdes på plass med ståltråd. Betong krever tolmodighet. Vi helte betongen i formen og slo med en hammer på utsiden for å få bort luftbobler.


Vi dekket betongen med plast, og vannet den innimellom for at betongen ikke skulle størkne for fort – da kan den sprekke. Myoutdoorkitchen - frittstående utekjøkken. Helhetlige frittstående utekjøkken med rustfri finish fra myoutdoorkitchen. Her finnes det en pakke for alle.


Velg mellom de ulike kombinasjonene med størrelse og form som faller i smak hos akkurat deg. Modulene plasseres i valgfritt miljø og skaper en fantastisk koselig oase. Muring av utekjøkken.


Hele murkonstruksjonen med peis, grill og kjøkken er murt opp med en kombinasjon av murstein og naturstein. En markise kan også benyttes som tak , eller en kraftig seilduk. Hvis du bygger dette utekjøkkenet, løfter du friluftsmaten opp til et nytt plan, der hele. Forborer du med et tynt bor, får skruene optimalt tak.


Mange utekokker drømmer om et stort utekjøkken med tak over, med nok av frastillingsplass og tørr lagring av alt utstyret. Ferie er forbundet med avkobling og avstressing og flere legger sommerferien til egen hage. Utekjøkken og selvdyrking. En spennende nyhet på årets hagemesse på Lillestrøm var OFYR-grillen, med et design som gjør at den fort kan bli grillfestens midtpunkt. Vi ville gjerne ha et utekjøkken , fordi vi ofte griller og spiser ute.


Nå har jeg bygget et selv, av noen restematerialer jeg hadde liggende. Jeg har laget et stort bord med en bordplate av mdf. I platen har jeg saget to runde hull, som de to kulegrillene våre er senket ned i. Bordplaten har jeg kledd med fliser, som jeg også hadde liggende. Sommervann kan du ordne med en hageslange eller ved å koble deg til vannkilden du bruker inne i hytta. Det er også kjekt med strøm til utekjøkkenet.


Da kan du steke vaflene ute, bruke elektrisk wok og ha gode mulighet for lys og varme. På kjølige kvelder kan du bruke terrassevarmere, fast montert under taket eller som stålamper. Lang- og kortsidene er bygget med rupanel, x mm. Handle smart - Spar penger.


Få den laveste pris her! Maxit Leca har utviklet en praktisk løsning for peis og utekjøkken som de har gitt navnet Balblom. Vi har bygget den med godt resultat og viser her skritt for skritt hvorledes vi endte opp med et vellykket utekjøkkenarrangement. Mens snekkeren jobber med terrassen tar resten av familien tak i prosjektet.


Utekjøkken med tak

Kabel til mini scope ligger trygt i hjørne og klar for montering sammen med kjøkkenet. Ps: til og med tenåringsdatteren synes kjøkkenet blir flott. Et gammelt spisebord kan også brukes. Et utekjøkken som kan flyttes inn eller under tak når regnet kommer er smart.


Behandle det om det skal stå under åpen himmel. For å gi ly for vinden uten å fjerne den flotte utsikten, ble det satt opp et nytt gjerde med vinduer i. For å utvide hagesesongen ble det satt opp en diger utestue med ildsted og et solid utekjøkken , bundet sammen med en stilig bro over et grusbed. Du har ingen produkter i handlekurven.


Men imens vi drømmer om det - så er dette årets variant av utekjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg